Obavijesti

Show

Komentari 91

Hrvatska senzacija: 'Zvjezdica' Mia ostvaruje svoj američki san

Hrvatska senzacija: 'Zvjezdica' Mia ostvaruje svoj američki san
3

Mlada pjevačica oduševila je prisutne, a sve pjesme izvela je u pratnji mladog pijanista Seana Alecandara koji nastupa s poznatom pjevačicom Zarom Larson

VIDEO

Mia Negovetić mlada hrvatska pjevačica koja je izvedbom pjesme 'Listen' u showu Little Big Shots očarala publiku i velike svjetske producente u SAD-u, otputovala je u Ameriku na poziv nekoliko najvećih svjetskih izdavačkih kuća kako bi prezentirala svoj prvi singl.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:10

Mlada pjevačica u Washingtonu i New Yorku oduševila je prisutne svojim vokalnim sposobnosima. Sve pjesme izvela je u pratnji mladog pijanista Seana Alecandara koji nastupa s poznatom pjevačicom Zarom Larson. Zapjevala je u slavnom 'Atlantic Recordsu', 'Universal Music Group', 'Sony ATV' i mnogim drugima.

- Uzbuđena sam jer prvi put radim na svojim pjesmama i to u SAD-u. Uživam radeći s dobrim i vrlo profesionalnim ljudima. Jako sam zadovoljna kako napredujemo i veselim se skorom izlasku svoje prve pjesme - rekla nam je Mia. 

Osim toga, četrnaestogodišnjakinja je dobila ponudu da bude dio velike filmske agencije 'Lisa Lax' te da gostuje u serijama koje će se prikazivati diljem Amerike.

U Baltimoreu je surađivala s poznatim producentom Mattom Squireom koji piše hitove Ariani Grande, One Directionu, Demi Lovato i Keshi. Na pjesmama su radili švedski autori i producenti, suradnik Pitt Bulla te Adam Kulling.

Slobodno vrijeme Mia je iskoristila kako bi posjetila znamenitosti Washingtona i New Yorka ispred kojih se fotografirala. Svoj prvi singl, publici će predstaviti u lipnju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu