Obavijesti

Show

Komentari 0

Hrvatski vaterpolisti i navijači u novoj kampanji 'Hvala Vam'

Hrvatski vaterpolisti i navijači u novoj kampanji 'Hvala Vam'
8

Ususret nadolazećem Europskom prvenstvu Luka Bukić, Marko Bijač, Paulo Obradović i Petar Muslim zajedno s navijačima snimili su vizuale s porukama

VIDEO

Hrvatska vaterpolska reprezentacija ponovno je u akciji. Atraktivni vaterpolisti nakon uspješnog kalendara, predstavljaju novu kampanju 'Hvala Vam' kojom zahvaljuju navijačima na podršci tijekom cijele sezone upravo završenog klupskog dijela prvenstva, te pozivaju na bodrenje na Europskom prvenstvu koje se odvija u Budimpešti od 13. – 26. srpnja 2014. Porukama 'Hvala vam što ste uz nas', 'Vi ste naša budućnost', 'Vaša podrška naša je snaga' te 'Za vas ostavljamo srce u bazenu', vaterpolisti pozivaju na podršku sve generacije najtrofejnijeg hrvatskog momčadskog sporta. 

- Igrati za Hrvatsku za sve nas je neopisiv osjećaj i ponos. Podrška naših navijača, obitelji i svih ljubitelja vaterpola naš je dodatni suigrač, a upravo se ovom kampanjom obraćamo svima njima – izjavio je zlatni olimpijac Paulo Obradović koji se na vizualu u društvu jedne od najtraženijih hrvatskih manekenki Kim Kosanović.

Kampanju koja predstavlja četiri poruke i generacije navijača snimio je modni fotograf Goran Matiješec.

Snimanje je bilo posebno zanimljivo za mladog vaterpolista Tomislava koji je na fotografiji sa svojim idolom, golmanom Markom Bijačem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Drago mi je da svojim primjerom mogu biti uzor mladim vaterpolistima. Kao što je i moj otac vaterpolist meni, tako sam i ja na snimanju dao par igračkih savjeta mladom Tomislavu za kojeg vjerujem kako će jednog dana zaigrati u reprezentaciji - otkrio je Marko.

Mladi Zagrepčanin šibenskih korijena Luka Bukić u kampanji je s vatrenom navijačicom Zvončicom koja je pratila reprezentaciju kroz generacije, dok je osvajač zlatne olimpijske medalje Petar Muslim na snimanju čak i zapjevao s navijačem Žarkom. 

Kampanju će ususret Europskom prvenstvu pratiti plakati po cijeloj Hrvatskoj kao i brojne akcije u tijeku netom započetih priprema reprezentacije. Ovog ljeta uz Europsko prvenstvo naše vaterpoliste očekuje i Svjetski kup u Almatyu, a dokumentarni serijal Barakude proslavljenog redatelja Petera Radovicha uskoro ćemo pratiti u programu Nove TV.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije