Obavijesti

Show

Komentari 48

HTZ: 'Sotonistica' Renata pjeva bolje od Anđe Marić

HTZ: 'Sotonistica' Renata pjeva bolje od Anđe Marić
5

Anđa je Renati rekla da pjeva bolje od nje. Žiri je i prvi puta pustio dalje kandidata koji je otpjevao narodnjak. On je pjevao pjesmu Šabana Šaulića

VIDEO

Renata Ovčariček (18) iz Svetog Ivana Zeline na zagrebačku audiciju showa “Hrvatska traži zvijezdu”, koja će 16. ožujka biti prikazana na RTL televiziji, došla je u uskim crnim kožnatim hlačama i dugačkom kaputu. Iako je često nazivaju ženskom verzijom Batmana, maturantica zagrebačke XII gimnazije kaže da je vesela i optimistična. Tony Cetinski (42) nagovorio ju je da otpjeva pjesmu “Srebrni” benda Flare, u kojoj je pjevala članica žirija Anđa Marić (33).
- Pa ti pjevaš bolje od mene. Prošla si - rekla je iznenađeno Anđa. Renata kaže da zbog karijere nikad ne bi mijenjala imidž.
- Nema šanse da postanem umjetna plavuša i počnem nositi minice. Teško bih se uklopila u našu pop kulturu - kaže Renata.
Zbog loših ocjena majka ju je upisala u srednju katoličku školu. Odustala je nakon dvije godine. Učenici su je zadirkivali. Kaže da se zbog loše atmosfere osjećala kao robinja.
- Govorili su mi ružne stvari. Sve te zabrane i veta nisu za mene. Bila sam dijete i nisam željela biti pod takvim bičem. Nisam opaka 'sotonjara’ koja će letjeti i gristi ljude za vrat - rekla je Renata.
Nakon srednje željela bi upisati studij dizajna na Arhitektonskom fakultetu. Trenutačno živi kod bake u Zagrebu, no planira se vratiti na selo jer joj nedostaju mirniji način života i zalasci sunca u prirodi. Obožava umjetnost i u slobodno vrijeme crta, a njezini radovi krase joj sve zidove u sobi. Od tročlanog žirija najviše joj se svidjela otkačena Anđa Marić.
- Ona je super, prava kraljica - kaže Renata.

UVIJEK BI PJEVALA SAMO ONO ŠTO ŽELIM
Renata Ovčariček za audiciju je pripremala pjesme Opće opasnosti. Anđa je komentitrala da joj je njezin izbor glazbe draži od sladunjavih balada Nine Badrić i Tine Vukov. Renata sluša gotičare 69 Eyes i death metal bend Amon Amarth.

TONYJA JE 'KUPIO' PJEVAJUĆI TOŠU I NARODNJAKE
Tomislav Juroš prvi je kandidat koji je ušao među najboljih sto kandidata pjevajući narodnjak “Dva galeba bijela” Šabana Šaulića. Otpjevao je i “Zajdi zajdi” Toše Proeskog i ugodno iznenadio žiri.

LEON OBOŽAVA BEYONCE I ŽELI BITI KAO ONA
Iako nije prošao dalje, Leon Čečura (24) iz Lovrana scenskim nastupom oduševio je žiri, a Anđu Marić natjerao je da zapleše na stolcu. Pjevao je Beyoncinu “Single Ladies”, a gledajući spot, naučio je plesati baš kao ona. Anđa mu je savjetovala da se svakako nastavi baviti plesom jer mu odlično ide, a pjevanje mu nisu preporučili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao