Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
22 komentara

Hugh Grant čeka peto dijete: Prije 7 godina nije htio ni jedno

Glumac je prije prvog djeteta tvrdio da očinstvo nije za njega, ali je u svojim 50-ima promijenio mišljenje. Sada kaže da su mu djeca promijenila život i preporučuje svima da 'porade' na proširivanju obitelji

The 75th Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles
Foto: Galaxy/Press Association/PIXSELL
22 komentara

Sretna sam što ću dobiti još jedno unuče, rekla je majka švedske producentice Anne Eberstein (35) koja čeka dijete s britanskim glumcem i potvrdila glasine o trudnoći. 

BAFTA Film Awards 2017 - Arrivals - London | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Hugh Grant (57) u vezi je s Eberstein od kraja 2011. s time da su svako malo prekidali svoju vezu. Par ima sina Johna Munga (5) i dvogodišnju kćer. Glumac je dobio svoje treće dijete Felixa (4) s bivšom djevojkom, recepcionisticom Tinglan Hong dok je bio u vezi sa Šveđankom. Također, iz ljubavne afere s Hong ima kći Tabithu (6).

BAFTA Film Awards 2017 - Arrivals - London | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Nagađanja o petom djetetu su počela nedavno kad se Grant pojavio u Los Angelesu s Eberstein na kojoj se vidio trbušćić. Par se inače rijetko pojavljuje u javnosti, a majka producentice je otkrila kako će uskoro roditi. 

Glumac je upoznao Eberstein na zabavi u Londonu kada mu je predložila ideju za film. Uvijek je govorio da očinstvo nije za njega, ali vječni neženja je promijenio mišljenje u svojim pedesetima. 

BAFTA Film Awards 2017 - Arrivals - London | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL - Ljudi su imali pravo da djeca mijenjaju život. Preporučam vam to. Napravite nekoliko - ispričao je jednom Grant. 

Naši partneri pišu
Message