Obavijesti

Show

Komentari 3

Hugh Grant je politiku opisao kao 'showbiz za ružnije ljude'

Hugh Grant je politiku opisao kao 'showbiz za ružnije ljude'
4

Producent Dominic Treadwell-Collins je rekao da se u politici događaju stvari kojih trenutno nismo svjesni i da ćemo tek za otprilike deset godina dobiti cijelu priču

VIDEO

Britanski glumac Hugh Grant (57) izjavio je da bi film o Brexitu bilo teško za stvoriti jer se velik dio vijesti i događanja oko te teme dogodio na internetu. 

- Toliko skandala oko Brexita se događa 'online'. Nitko do sada nije shvatio kako od toga napraviti film ili seriju - rekao je glumac. Opisao je politiku kao showbiz za ružne ljude, a da je ego i narcisizam kod političara gori nego kod celebrityja. 

Edinburgh Television Festival

Nedavno je glumio u televizijskoj seriji 'A Very English Scandal' u kojem je igrao Jeremyja Thorpea, zastupnika liberalne stranke koji je 1970. bio umješan u pokušaj ubojstva svog bivšeg ljubavnika Normana Scotta kojeg je utjelovio Ben Whishaw (37). Grant je na festivalu u Edinburghu rekao da mu je serija pomogla shvatiti koliko je ta priča relevantna u 2018. 

FILE PHOTO: Actor Grant poses  at the world premiere of

- Jednostavno, veliki dio Thorpea i svega što je on radio je narcisizam - rekao je Hugh koji je posljednjih šest godina života dolazio u kontakt s puno političara, te je jasno počeo primjećivati da je istinita izreka 'politika je posao za ružne'. 

- Thorpe je velika motivacija onima koji žele aspolutnu, veliku ucjenjivačka odlučnost da dobiju što žele, a sve ostalo padne uz put - rekao je Grant. Ukazao da se upravo to može vidjeti u politici trenutno jer 'karijera dođe prva na red, a država tek možda šesta'. 

European Film Awards 2017

Redatelj 'A Very English Scandala' Stephen Frears (77) rekao je da se nada da će netko u sljedećih deset godina snimiti film o Brexitu. Referirao na prethodnu Grantovu izjavu i rekao da je to točan opis britanskog novinara, te bivšeg gradonačelnika Londona Borisa Johnsona

- Ne čekam tri dijela serije o Borisu - našalila se komičarka Sue Perkins (48), a Frears se nadovezao kako bi to bila izvanredna priča. 

Virgin TV British Academy Television Awards 2017 - Press Room - London

Producent Dominic Treadwell-Collins (40) je rekao da se u politici događaju stvari kojih trenutno nismo svjesni i da ćemo tek za otprilike deset godina dobiti cijelu priču. 

VIDI OVO! Ove su se zvijezde udale za deset godina mlađe frajere. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...