Obavijesti

Show

Komentari 22

Hugh Jackman Craigu: Ja sam spreman biti Bond kad ti odeš

Hugh Jackman Craigu: Ja sam spreman biti Bond kad ti odeš
4

Glumac je 2006. godine bio u konkurenciji za ulogu tajnog agenta 007, no bio je zaokupljen snimanjem novog filma. Uloga je pripala njegovu prijatelju Danielu Craigu

VIDEO

Kada je Hugh Jackman (44) bio klinac s ocem je redovito gledao TV prijenos dodjele Oscara. No umjesto na brojne holivudske zvijezde, njihove oči bile su uprte na one koji su predavali kuverte s imenima pobjednika koji su radili u Price Waterhouseu, istoj tvrtki u kojoj je radio i glumčev otac Chris. I dok je australski glumac maštao da će jednog dana gledati svog oca kako na dodjeli predaje kuverte, nije ni zamišljao da bi se jednog dana i njegovo ime moglo naći u jednoj od njih. No to bi se moglo promijeniti. Prema pisanju britanskih medija, glumcu bi mogao pripasti prvi zlatni kipić zbog uloge u filmskoj adaptaciji showa 'Les Miserables'. Mjuzikl, čija je premijera bila u srijedu u Londonu, favorit je za Oscara u kategoriji najboljeg filma.

Na crvenom tepihu, osim Hugha, pozirala je brojna glumačka postava u kojoj su, između ostalih, bili Russell Crowe, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter i Amanda Seyfried. Hugh nije krio što bi za njega značilo osvajanje zlatnog kipića. Ukoliko 'Les Miserables' ostvari predviđeni uspjeh na Oscarima, postoji veća šansa da bi i on mogao osvanuti u ulozi tajnog agenta Jamesa Bonda. 

Jackam je 2006. godine bio u konkurenciji za ulogu tajnog agenta 007, no tada je bio zaokupljen snimanjem filma 'Wolverine', a uloga je pripala njegovu prijatelju i kolegi Danielu Craigu.

- U to vrijeme to nije bilo za mene, ali kada sam vidio Daniela u filmu pomislio sam da sam možda trebao biti više zainteresiran. No Daniel i ja smo veliki prijatelji, mislim da nitko nije mogao bolje utjeloviti Bonda - rekao je Jackman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Našalio se da bi mogao dobiti poziv da utjelovi Bonda jer je Daniel, koji je inače iste dobi kao on, ipak prestar za tu ulogu.

- Ja ću samo čekati. Dobra stvar što se tiče Daniela je to što mu je sada 62 godine, zar ne? Raspada se po šavovima pa sam mu rekao: 'Ja sam spreman kad god ti poželiš otići '- zaključio je glumac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje