Obavijesti

Show

Komentari 53

Huljić: Sugerirao sam Rozgi da više nikada ne daje intervjue

Huljić: Sugerirao sam Rozgi da više nikada ne daje intervjue
4

Tonči Huljić komentirao je navodnu vezu svog sina Ivana i 11 godina starije Jelene Rozge. Kaže da ne zna i ne razumije kako se to čovjek može braniti od ničega

VIDEO

Reći ću sve što je i ona sama komentirala. Ne znam kako se čovjek može braniti od ničega. U proteklih 20 godina bilo je svašta, romane su pisali o nama, o našim bolesnim odnosima. Očito postoji koncentracija negativnog naboja kad želiš biti normalan čovjek, a baviš se nenormalnim poslom. Osobno sam Jeleni sugerirao da uopće više nikada ne daje ni jedan intervju, ni jednu izjavu i da proglasi silenzio stampa. Samo komunikacija s publikom. Nitko to dosad nije imao hrabrosti učiniti, a garantiram da će uvijek imati dovoljno dobre pjesme, da će je publika htjet čuti i vidjeti, komentirao je Tonči Huljić (52) na Narodnom radiju vijest o navodnoj ljubavnoj vezi njegovog sina Ivana (25) i Jelene Rozge (36)

Na Eurosong bi išao - on 

'Providenca' je bila napravljena i već je bila odabrana za Eurosong, ali se stvar promijenila sa subote na ponedjeljak. 

- Otišao je onaj drugi i vratio se s natjecanja trideseti. Bih li ponovno išao na Eurosong? Još je predaleko da o tome razmišljam jer trenutačno razmišljam dan po dan - kaže Huljić. 

'Neka pucaju meni u prsa'

Dodaje kako je pravo televizija da same serviraju što žele napraviti. Dora je kod nas, kaže, šaptom pala i ni jedna se institucija nije digla.

- Nas par autora komentiralo je da bi se vjerojatno digla revolucija jednog malog broja glasnih ljudi da se isto dogodi s Porinom. Mene to više ne interesira, a ako bude interesa kod mene, otići ću s nekom drugom zemljom. Ponude su na stolu. No ovog puta sam najinteresantniji sam sebi. Kad bi trebalo baciti nekog u vatru, ovog puta bih ja stao na barikadu pa nek pucaju meni u prsa - komentirao je Tonči. 

Isključio je i mogućnost da sad pod svoje okrilje uzme nekog mladog izvođača. S mladima se, kaže, uvijek treba raditi jer im stariji kao vampiri posišu malo te mladenačke energije i na taj način ubrizgaju malo krvi u svoje staračke vene.  Na sceni nam, dodaje, fali novih autora, aranžera i producenata.

- Volim slušati TBF, a Dubioza kolektiv je dobra uz standardnog Gibonnija i Olivera, ali nije da me nešto bacilo s nogu. Bit će to netko tko napravi muziku koja je dobra našem uhu, a da se može izvesti vani - rekao je Huljić. 

Rozga i Ivan Huljić skoro dva dana nisu izašli iz njena stana 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...