Show

Komentari 20

Hurley raspametila: 'Kako je moguće da ti imaš 55 godina?'

Hurley raspametila: 'Kako je moguće da ti imaš 55 godina?'

Glumica ima vlastitu liniju kupaćih kostima koje sama najbolje promovira. Njezini pratitelji i obožavatelji dive se njezinoj figuri, ravnom trbuhu i uskom struku. Smatraju kako izgleda jako mladoliko

Manekenka i glumica Elizabeth Hurley nedavno je proslavila 55. rođendan, a mnogi ne mogu vjerovati kako izgleda s obzirom na svoje godine. Njezini obožavatelji se slažu kako bi joj na izgledu mogle pozavidjeti i duplo mlađe.

POGLEDAJTE VIDEO: Hurley u kupaćem kostimu

Svoje kupaće kostime na kojima je izgradila poslovno carstvo i dalje s ponosom reklamira sama. Za gotovo svaku objavu na Instagramu pozira u badiću. Sada je pokazala još jedan iz svoje kolekcije.

- Novi dan, novi bikini - napisala je Hurley u opis fotografije. 

Njezini pratitelji u komentarima su je pohvalili kako izgleda jako mladoliko. 

- Predivna si. Kako je moguće da ti imaš 55 godina? - pisali su joj. Mnogi se dive njezinoj figuri, ravnom trbuhu i uskom struku. 

Osim linije kupaćih kostima Elzabeth nerijetko promovira i linije parea, ljetnih haljina i ogrtača, koje sama dizajnira.

Zapažene uloge ostvarila je kao glumica u hitovima poput 'Austin Powers' ili 'Začaran', a njezinim stopama krenuo je i njezin 18-godišnji sin Demian. Ne doduše onim glumačkim, već manekenskim.

 

 

 

Najčitaniji članci