Obavijesti

Show

Komentari 3

Hvalisanje tenisicama: Beyonce i Jen Selter 'nemaju' što obuti

Hvalisanje tenisicama: Beyonce i Jen Selter 'nemaju' što obuti
11

Čini se da je trend naslikavanja poznatih zvijezda u oskudnoj odjeći u laganom padu jer se pojavio novi - pokazivanje tko ima više pari tenisica

VIDEO

Jen Selter (25) vlasnica najseksi guze na svijetu, kako su je prozvali mediji, iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama objavivši svoju kolekciju tenisica. Poznato je kako je Amerikanka zaljubljenica u treniranje i zdravu prehranu, ali fanovi do sad nisu znali da bi ona mogla tri mjeseca svaki dan nositi različitu obuću i opet ih ne bi sve uspjela 'prošetati'. 

- Imaš preko 100 pari tenisica i sve su ti poredane po nijansama. Tko to radi? Imaš previše slobodnog vremena. Osim toga, slagala si ih 12 po svakom redu...  Oprosti, ali ovo je malo bolesno - komentirali su joj. Neki su čak istaknuli i da je ovo najbezobraznija objava jer nema obzira prema onima koji si jedva priušte jedan par.

Ljetos je posjetila Hrvatsku i bodrila našu nogometnu reprezentaciju na svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a često je objavljivala i fotografije u dresu Vatrenih. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Obožavam Hrvatsku i čarobne zalaske sunca -  hvalila se kadrovima s naše obale. 

Ipak, čini se da je trend naslikavanja poznatih u oskudnoj odjeći u laganom padu jer se pojavio novi - hvalisanje tenisicama. Niti dan kasnije, i pjevačica Beyonce Knowles (37) objavila je svoju kolekciju i tako objavila 'rat' fitness zvijezdi. Fanovi su primijetili kako je Knowles neurednija od Selter, a to su pripisali činjenici da je majka pa vjerojatno ne stigne svaki kut kuće držati na oku. 

- Ovo je pravi primjer one ženine izreke da nikad nema ništa za obući. Hoćeš li to donirati siromašnima i potrebitima? Nadam se da hoćeš, ne treba ti sve to - napisali su. 

Osim po tome što vole tenisice, fanovi su pronašli još jednu poveznicu između dviju dama. Selter možda zovu vlasnicom najseksi guze, ali zbog Beyonce je u Oxfordov rječnik uvršten pojam 'bootylicious' kao izraz za seksualno atraktivnu ženu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Beyonce 00:29
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje