Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

I. Kindl: Ne planiram se još udati, bit ću starija majka

Nekad bi, a nekad ne bi htjela biti mama. Treba biti iskren prema sebi. Život glazbenika je drukčiji, izjavila je neodlučna pjevačica Ivana u intervjuu

Davor Puklavec/Pixsell
Video: Davor Puklavec/Pixsell
9 komentara

Nakon ljetnog hedonizma na, kako kaže, čarobnom otoku Malom Lošinju, Ivana Kindl (32) počinje snimati spot za pjesmu 'Utjeha'.
- To je autobiografska pjesma, moj osvrt na moralnu krizu koja nas je zahvatila zadnje mjesece zbog nametnute nam recesije. U njoj pozivam na zajedništvo, da si ljudi ne budu neprijatelji - kaže pjevačica. S dečkom, basistom Alenom Križajem, i dalje uživa u zajedničkom životu ne misleći na vjenčanje.
- Svi me pitaju kad će brak, djeca, a nama je lijepo i ovako. Društvo to očekuje, no mi ne planiramo ništa - kaže Ivana. Pjevačica dodaje da joj je drago što je djeca vole i slušaju njezine pjesme, no o majčinstvu trenutačno ne razmišlja.
- Nekad bi, a nekad ne bi htjela biti mama. Treba biti iskren prema sebi jer život glazbenika je drugačiji. Nemaš radno vrijeme i stalni posao pa se teško riješiti te slobode. Kad dijete dođe mora biti sve podređeno njemu. Ako se odlučim za to sigurno ću bit starija majka. Danas žene često rađaju u četrdesetima - zaključila je.  

Naši partneri pišu
Message