Obavijesti

Show

Komentari 1

Ibrica na 50. rođendanu karate kluba bodri klince prije nastupa

Ibrica na 50. rođendanu karate kluba bodri klince prije  nastupa
2

Tijekom pedeset godina treniranja karatea, dubrovački pjevač ozlijedio se samo jednom i to, kaže, svojom krivicom. Kada odlazi u dvoranu, vjerni pas ga čeka u autu

VIDEO

Kad me pitaju koji pojas imam, najčešće im kažem da imam onaj za spašavanje, rekao je u šali Ibrica Jusić (72), koji se pedesetak godina rekreativno bavi karateom.

- Na pozornici se nemam iza koga sakriti pa je koliko toliko bitno da sam u kondiciji. Jako volim i poštujem sport - kaže Jusić koji ima zeleni pojas, a svojedobno je rekreativno igrao i nogomet te trenirao i druge sportove.

Dubrovački pjevač i kantautor u Gavelli je s kolegama i juniorima kluba slavio pedeseti rođendan Karate kluba Tempo, čiji je i sam član. Bend, torta, odijevanje kimona i demonstracije vještina okupirali su prostor teatra.

- Vozim bicikl, trčati više ne smijem zbog koljena, a evo zadnji karate trening mi je bio u srijedu. Klub je osnovan šezdesetih, a pokrenuli su ga pioniri Nikola i Ilija Smoljenović - kaže Jusić.

Vrijeme prije programa proveo je tako što je bodrio klince.

- Ma znam ih sve redom, Ilija je generacije sportski odgojio. Cure su također fantastične u tom sportu - priča Ibrica i pojašnjava vrste karate treninga, od učenja “figura” pa sve do koreografiranja borbi i “sparinga” s više protivnika. Na treningu se ozlijedio, kaže, samo jednom, i to svojom greškom.

- Blokirao sam udarac, a krivo sam ‘sastavio’ šaku pa mi se na malom prstu košćica ozlijedila, ali to je to - kaže kantautor poznat po tome što nikad nigdje ne ide bez svojeg vjernog psa.

- Ma on je u autu, malo si spava dok ja ovdje uživam. Čuva auto - šali se Jusić. S njim su na proslavu došli i kolege Sreten Mokrović, Boris Miholjević i drugi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao