Obavijesti

Show

Komentari 4

Ida prije nastupa za doček Nove završila u bolnici, Ella zeznula kćeri, Peco u Opatiji sa Silvijom

Ida prije nastupa za doček Nove završila u bolnici, Ella zeznula kćeri, Peco u Opatiji sa Silvijom
11

Na doček Nove 2023. godine, neki su proveli kod kuće, neki su bili u izlasku, a neki su održali koncert, svi su se lijepo zabavili i međusobno si čestitali...

VIDEO

Doček 2023. godine je kod naših zvijezda prošao u vrlo pozitivnom i toplom okruženju. Svi su se odlično proveli i podijelili sa pratiteljima gdje i u kakvom društvu su uplovili u novogodišnju noć.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

osijek 00:34

Iris i Marko Livaja proveli su večer u splitskom klubu. Par je izgledao vrlo sretno, pjevali su, grlili se i izmjenjivali nježnosti. Iris se pojavila u zlatnoj haljini s dubokom dekolteom, dok je Marko odjenuo elegantnu crnu košulju. Vrata Nove godine otvorili su poljupcem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pjevač Marko Pecotić Peco je proslavio Novu godinu u društvu svoje djevojke Silvije Dvornik. Izgledali su vrlo zaljubljeno te su proveli večer u hotelu u Opatiji, a slavlje nastavili na Adventu.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka su ove godine odlučili ostati kod kuće. Zajedno sa sinom Viktorom ušli su u Novu godinu. Par je nazdravio sa čašom vina te su svima poručili najljepše želje povodom Nove 2023. godine.

- Da zgužvani i umorni pozdravimo Staru i nazdravimo Novoj ispred nas između skidanja temperature Viktoru i uspavljivanja Grete. Svima vam želim ljubavi i zdravlja, sve ostalo se nekako samo posloži - napisala je Franka uz objavu.

Pjevačica Ida Prester nekoliko sati prije Nove godine provela u bolnici na inhalaciji. Pjevačici su oslabile glasnice, no ona je poslije liječenja odlučila održati koncert pod svaku cijenu. Vesela Ida 'zapalila' je Šibenik te održala atmosferu u punom jeku.

Voditeljica Tončica Čeljuska provela je novogodišnju noć u mirnom okruženju sa svojim najmilijima. Tončica je objavila fotografiju na kojoj se oko stola okupilo njeno društvo uz koje je u veseloj atmosferi ušla u 2023.godinu.

Influencerica Ella Dvornik se našalila i nasmijala mnoge. Naime, Ella je objavila fotografiju na kojoj se nalazi sa suprugom i djecom. Za doček je ostala kod kuće, a djecu je zeznula i poslala ranije na spavanje.

- Lagali smo djeci da je Nova godina sad i pustili vatromet na telki jer moraju spavati, ali nam je i dalje vrh - našalila se Ella.

Marko Grubnić je odlučio proslaviti Novu 2023. u društvu partnera Momčila Gurovića u klubu Mint u Zagrebu. Marko je kroz cijelu večer dijelio snimke sa proslave na kojoj se vidi da je bilo vatreno. 

- Sretna Nova 2023. godina. Bila je to čarobna večer s mojim prijateljima. Jako sam uzbuđen zbog stvari koje tek dolaze. Nazdravimo Novoj godini, za odlične prilike i novi početak - napisao je Grubnić u objavi.

Raquel Mauri i Ivan Rakitić podijelili su dio proslave sa novogodišnje noći. Par je pozirao ispred ukrašenog bora. Raquel je odjenula zelenu haljinu sa šljokicama a Ivan se odlučio za sivo odijelo. 

- Zbogom 2022., pozdrav 2023., svima sretna Nova godina - napisala je Raquel.

POGLEDAJTE VIDEO: NASMIJTE SE UZ RENEA BITORAJCA I ANĐELKU PRPIĆ

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...