Obavijesti

Show

Komentari 5

Idris Elba oženio se u tajnosti? Zaručnica otkrila pravu istinu

Idris Elba oženio se u tajnosti? Zaručnica otkrila pravu istinu
6

Glumac je na snimci zaručnicu nazvao 'svojom ženom', a zbog glasina koje su se ubrzo proširile društvenim mrežama, morala je reagirati i njegova zaručnica...

VIDEO

Britanski glumac Idris Elba (46) miljenik je mnogih žena diljem svijeta, a posljednjim objavljenim videom na Instagramu iznenadio je svoje obožavatelje koji su zbog njegove izjave i nazivanje zaručnice 'ženom' pomislili da se par vjenčao u tajnosti. 

Pokretanje videa...

01:00

Početkom prošle godine, glumac se zaručio s djevojkom Sabrinom Dhowre (30), a sada se na društvenim mrežama svojim pratiteljima požalio kako je za ulogu koju trenutno glumi trebao obrijati bradu.

 - Nekima se sviđa, dok ipak postoji više onih kojima se ovakav moj novi izgled baš ne sviđa previše, primjerice mojoj ženi - rekao je Elba na snimci. Ovaj posljednji dio šokirao je njegove pratitelje koji su odmah počeli s nagađanjima da je trenutno najseksepilniji muškarac na svijetu ponovno 'stao pred oltar'.

- Mojoj ženi? Jesam li ja možda nešto propustio? Niste se valjda vjenčali u tajnosti - samo je jedan od mnogih komentara znatiželjnih pratitelja. 

Kako prenosi britanski Daily Mail, zbog glasina koje su se ubrzo nakon izlaska videa proširile društvenim mrežama, morala je reagirati i njegova zaručnica. Ona je, naime, oštro demantirala šuškanja o njihovom vjenčanju u tajnosti, ali ipak potvrdila da će se ono sigurno dogoditi. 

- Nismo se još vjenčali, ali naše vjenčanje dogodit će se vrlo brzo i moram priznati da sam jako sretna zbog toga - rekla je Sabrina, inače bivša manekenka. 

The MET Gala 2018 - New York

Ovo neće biti prvi brak poznatom glumcu. Trenutno najseksepilniji muškarac svijeta ženio se već dva puta. Četiri je godine bio u braku s vizažisticom Hanne Norgaard, a zatim mu je propao i brak s odvjetnicom Sonyom Nicole Hamlin. Nakon toga je izjavio da se više nikada ne misli ponovno oženiti, ali kad je upoznao sadašnju odabranicu, glumac se očito predomislio. Par još uvijek nije potvrdio točan datum vjenčanja, ali mediji nagađaju da bi to moglo biti krajem proljeća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao