Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Igor Cvitanović: Marija i ja još uvijek živimo zajedno!

Bivši nogometaš opovrgava napise da se njegova supruga odselila iz njihova stana. On tvrdi da i dalje žive zajedno, što može bilo tko doći provjeriti

Robert Anić
Foto: Robert Anić
9 komentara

Marija i dalje živi u našem stanu sa mnom, što može bilo tko doći i provjeriti. I dalje smo zajedno, a gluposti da se razvodimo, neću uopće komentirati, rekao je najbolji Dinamov strijelac svih vremena Igor Cvitanović. Tjednik Story objavio je da je Marija Cvitanović, o čijoj se navodnoj vezi s Romanom Majetićem pisalo prošlog mjeseca, s prijateljicom iznijela nekoliko kovčega iz njihova stana i iselila se. To je, tvrdi tjednik, bilo jutro nakon proslave Igorova 38. rođendana u zagrebačkom restoranu, kojoj je nazočilo 20-ak njegovih prijatelja, ali ne i Marija. Prijateljima je te večeri navodno povjerio kako već neko vrijeme voli drugu. Igor i atraktivna smeđokosa studentica medicine navodno su ovog ljeta bili zajedno u Voloskom i Kraljevici.
- U toj priči točno je jedino da sam slavio rođendan u muškom društvu. Ovo sve ostalo su nebuloze. Nemam drugu, a u Voloskom i Kraljevici nisam bio godinama pa zaista ne znam tko me tamo ovog ljeta mogao vidjeti s bilo kim - rekao je Igor Cvitanović.

Naši partneri pišu
Message