Obavijesti

Show

Komentari 10

Igor o Josipi: Inteligentna je, a ima ne baš prepristojnu stranu

Igor o Josipi: Inteligentna je, a ima ne baš prepristojnu stranu

Tamara je odvela Adnanovu mamu Merimu na estetski zahvat, a Stanka je nakon spoja s Elvisom rekla da joj ne može ništa ponuditi osim ljubavi i pažnje

VIDEO

Nakon što je mama Merima Adnanu u igru ponovno vratila Tamaru, a mama Elanoris svom sinu Elvisu Nikolinu, jutro u kući Sandalića započelo je poprilično burno. Naime, za vrijeme doručka mama Ana pojavila se s novom djevojkom.

Maria Nina Flanjek bila je u Adnanovom timu, no na nagovor mame Merime, Ana ju je uzela u tim svoga sina. Dolazak nove konkurencije šokirao je djevojke, a svoje iznenađenje nisu mogle sakriti.

- Otkud sad ova, tko je ona, što radi tu, što hoće, zašto je došla - komentirala je zbunjena Dragana dok je Marija Folnožić je rekla kako se samo nada kako Maria Nine neće spavati s Markom. Zbunjenost i strah na licu djevojaka primijetio je i Marko priznavši kako je posebno uživao u tom trenutku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kada sam vidio izraze njihovih lica kako su blenule, bio sam oduševljen. Taj moment bio mi je fantastičan. Uživao sam u tom momentu dok ona ulazi unutra - rekao je mami. Šokantno je bilo i kod Adnana, a novo neugodno iznenađenje ponovno mu je priredila Tamara odvevši mamu na estetski zahvat pomlađivanja.

- Adnan je meni rekao da sam ja umjetna, ali ne znam što mu to znači. Jedva čekam vidjeti kako će reagirati - istaknula je Tamara  koja se ovime željela mami Merimi odužiti za to što ju je vratila ponovno u show, a njegova reakcija bila je kako je i pretpostavila.

Iznenađenja su se nanizala i kod trećeg kandidata, Elvisa. Nakon što mu je Nikolina na romantičnoj večeri rekla da je mamin sin, zbog nevremena propao mu je plan da ode na spoj sa Stankom, pa su se zatvorili u brodsku kabinu. Za razliku od njega, koji je zaključio da u Stanku ima povjerenje i sigurnost, ona ipak nije pronašla neke međusobne sličnosti.

- Meni Elvis u životu konkretno ne može ništa ponuditi, osim ljubavi i pažnje, a od ljubavi i pažnje se
ne živi. Živi se od novaca, ambicije koje ja trenutno ne vidim da on ima - komentirala je. Kandidat Igor odlučio je djevojke odvesti kod sebe doma na tulum, a već sutradan požalio je zbog te odluke.

- Mislim da moram priznati da je dovođenje cura kući bila velika greška. Ono kad sam vidio jutros je, show! Kad bih vam rekao što se sve događalo, morao bih vas ubiti - priznao je Igor kojega je najviše iz takta izbacilo to što je sam morao čistiti stan nakon burne noći, dok su djevojke ležale na kauču i dolazile sebi.

- Zaflekani zidovi, strgani krevet, njihova nonšalantnost dok ja čistim i ne trzaju, to govori puno o njima - rekao je Igor. Djevojke su se jako dobro zabavile na tulumu, a Višnja je istaknula kako je u jednom trenutku sve otišlo u krivom smjeru. Hanny je malo zasmetalo što je Igor 'skakao' oko Josipe.

- Cijelu večer plešeš s njom, maziš je, onak kak, kaj glumiš - zaprepaštena je bila Hanny. Dodala je da bi se dalo živjeti s Igorom, ali bi napraviti brdo korekcija. No istaknula je kako je spremna boriti se za njega. Zadavši Loredani, Višnji i Hanny zadatak da očiste stan te pripreme sve za roštilj, Igor je odlučio povesti Josipu u šetnju sa svojim psima te malo porazgovarati s njom.

- Josipa je jako inteligentna cura i pametno razmišlja, međutim ima jednu onu drugu stranu koja je totalno
kontra svemu tome. Ne znam kako bih nazvao, neću je nazvati vulgarna, ali baš nije ni prepristojna - rekao je Igor. Zaključio je kako njoj erotika, pažnja drugih ljudi jednostavno odgovara i to je ok jer nisu svi isti.

VIDI OVO: Poslala mu 65000 poruka: Nisam luda, zaljubljena sam

- Njoj to paše, meni ne paše. Nije mi jasna, ne mogu je svrstati negdje, jer kao da su dvije podvojene ličnosti u njoj - rekao je Igor.  Za razliku od njega, Josipa uopće ne dvoji. Kaže kako je Igor njezin tip muškarca.

- Mislim da bi mogli biti u vezi, a brak je samo pitanje vremena - zaključila je Josipa. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije