Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Igor Štimac kao podstanar živi u momačkom stanu

Nogometni menadžer istaknuo je da za kraj braka od 19 godina nije kriva treća osoba. Navodno je Štimac još proljetos odselio iz obiteljske kuće

Filip Brala
Foto: Filip Brala
13 komentara

Suzana (37) i Igor Štimac (41) trenutačno se razvode, a zajedničku imovinu navodno su već podijelili. Suzana je ostala živjeti u obiteljskom stanu u Splitu. Bivši nogometaš iz tog se stana iselio proljetos, a već nekoliko mjeseci živi kao podstanar sa 18-godišnjim sinom Lukom. Kćeri Mia (14) i Dea (11) ostale su živjeti kod majke. Luka se prije godinu dana odselio od roditelja kako bi počeo samostalan život, a krajem mjeseca, kako piše Story, odlazi studirati u Švicarsku. Tada će Igor početi tražiti stan u Splitu u kojem bi mogao živjeti. Osim stana na Bačvicama, Štimac ima stan na zagrebačkom Pantovčaku, zemljište od 5000 četvornih metara u Bolu i Splitu na kojem bi trebao graditi trgovački centar te hotel Therapia u Crikvenici.
- Ljudi se s godinama mijenjaju. Često prestaju imati iste poglede na različite stvari. Možda iz ove priče i proizađe nešto dobro - rekao je Štimac za Story. Dodao je kako raspad njegova braka nije kriva treća osoba niti se s uskoro bivšom suprugom razišao u svađi. Svaki se dana čuju telefonski i zajednički donose sve odluke oko djece, s kojima su o razvodu mnogo razgovarali.

Naši partneri pišu
Message