Obavijesti

Show

Komentari 54

Igorov jubilej prošao je bez poklona, torte i velikog slavlja

Igorov jubilej prošao je bez poklona, torte i velikog slavlja
2

NJEGOV CRNOGORSKI ROĐENDAN Supružnici su pohitali na spavanje nakon Severinina nastupa, a Igorovi roditelji su njegov rođendan slavili u Beogradu

VIDEO

Severina Kojić (45) napisala je suprugu Igoru rođendansku čestitku pa je ponosno podijelila s obožavateljima.

- Stalno ti želim govoriti koliko te volim, ponekad mi fali riječi, ponekad nisu dovoljne. Ali kad me pogledaš u oči, ti znaš što osjećam za te - napisala je pjevačica ispod zajedničke fotografije s njihova vjenčanja u Bujama. 


No rođendanski tulum suprugu nije upriličila jer je u Budvi imala zakazan koncert. Kako doznajemo od prijatelja bliskih paru, zaposlena Severina zabavljala je publiku do jutarnjih sati, dok ju je Igor zaljubljeno promatrao iz publike. Par je nakon gaže pohitao na spavanje pa je izostalo rođendansko darivanje i rezanje torte.

No Igorovi su roditelji, rekao nam je Dragan Kojić Keba (56), nazdravili sinu u čast u njegovu domu u Beogradu.

Splićanka je svoju rođendansku feštu ove godine priredila u rodnom gradu nakon što je ondje premijerno nastupila u mjuziklu Nene Ninčevića i Gorana Karana “Naša bila storija”.

Nasa Bila Storija

Društvo se častilo ribljim i mesnim specijalitetima u restoranu Severinina kolege Petra Graše (41). Pjevačica je plesala i pjevala s prijateljima, a suprug Igor pomogao joj je ugasiti golemu svjećicu na rođendanskoj torti.

Severinin bivši partner Milan Popović priredio joj je tulum u zagrebačkom Okrugljaku za njezin 39. rođendan, a na slavlju joj je pjevao narodni pjevač Haris Džinović, u čijem je naručju Severina izvijala bokovima. 
Jubilarni 40. rođendan provela je s tad dva mjeseca starim sinom Aleksandrom, dok joj je za 41. rođendan Popović priredio veliku feštu.

U svečanoj sali tridesetak se gostiju častilo pršutom, kulenom, domaćom šunkom i paškim sirom. Gosti su uživali u bijeloj ribi, janjetini i svinjetini, srnećem gulašu, telećim medaljonima i jelima po izboru, a pila su se vrhunska hrvatska bijela i crna vina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...