Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
27 komentara

Iluzija ili loš Photoshop? Kim na fotografiji ima šest prstiju

Kardashiankin dio stopala na fotografiji izgleda poput šestog prsta. Povodom novog Photoshop skandala oglasio se i predstavnik reality zvijezda koji je negirao tvrdnje pratitelja

Foto: Instagram
27 komentara

Već se pričalo o vještinama Photoshopa kod obitelji Kardashian, a sad su djevojke ponovno na udaru kritika obožavatelja. Naime, Kim Kardashian (38) i Kylie Jenner (22) uredile su fotografiju, a njihovi pratitelji su primijetili - Kim ima šest nožnih prstiju.

Foto: Instagram

- Na fotografiji prije deset dana Kim je imala pet nožnih prstiju, a sad ih ima šest. Kako si uspjela toliko zeznuti uređivanje da si dodala prst? - pitali su ju fanovi. Zbog nespretnog uređivanja, Kardashiankin dio stopala na fotografiji izgleda poput šestog prsta. 

Foto: Instagram

Povodom novog Photoshop skandala oglasio se i predstavnik reality zvijezda koji je negirao tvrdnje pratitelja. 

- To nije pogreška u uređivanju, to je optička iluzija - rekao je za Mirror

Foto: Instagram

Nedavno je Kylie s Anastasijom Karanikolaou objavila nekoliko fotografija, a je pretjerano uredila. Na jednoj fotografiji djevojke sjede na dvosjedu, a jastuci u pozadini su se iskrivili. 

- Idući put kad budete uređivale svoje fotografije, najprije budite sigurne da ne sjedite ispred jastuka koji imaju linije - poručili su im tada pratitelji. 

Foto: Instagram

 

POGLEDAJTE VIDEO:

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Naši partneri pišu
Message