Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Ima ih još: Kardashianke imaju sestričnu koja želi biti zvijezda

Natalie Zettel je kći sestre Kris Jenner, a mnogi je uspoređuju s Kendall. Nedavno je rekla da joj 'Kardashiani nisu ništa posebno, jer njoj su samo članovi obitelji'

Foto: Instagram
15 komentara

Šuškalo se da je Kris Jenner namjerno 'skrivala' svoju sestru Karen Houghton jer se bojala da ju ne osramoti. Karen je navodno u Kardashian-Jenner obitelji poznata kao 'luckasta teta'.

 

A post shared by @nataliezettel on

- Kada se rodila, prve riječi Kris su bile 'Gdje mi je Ferrari' - rekla je Karen za jedan američki tabloid nedavno. Prema njenim riječima, njezina slavna sestra Kris 'hrani se moći i poslom', a najvažnije na svijetu su joj, tvrdi, Gucci torbice, Bentley automobili i 'sve ostale stvari koje mene ne zanimaju'. 

Foto: schreenshot 433 Instagram Natalie i njena majka Karen, sestra Kris Jenner

Karenina kći Natalie Zettel također nije eksponirana, iako često objavljuje zajedničke fotografije s Kendall i Kylie Jenner. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Svi se stalno čude kada saznaju da sam sestrična sestrama Jenner i Kardashian. No oni meni nisu ništa posebno, to su samo članovi obitelji. Jako sam bliska s Jennericama jer smo slično godište - rekla je Natalie nedavno.

 

A post shared by @nataliezettel on

Natalie želi biti model te je nedavno potpisala ugovor s modnom agencijom, a mnogi joj predviđaju svijetlu budućnost. 

 

A post shared by @nataliezettel on   

LANSIRAJ SE I TI!

Naši partneri pišu
Message