Show

Komentari 42

Imaju svoje granice: One se odbijaju skidati pred kamerama

Imaju svoje granice: One se odbijaju skidati pred kamerama

Iako živimo u vremenu u kojem nas sa svih strana 'vreba' neprimjereni sadržaj koji najčešće sadrži mnogo gole kože, postoje glumice koje su po tom pitanju povukle jasnu granicu

Blake Lively

Američka glumica, koja se proslavila ulogom u popularnoj seriji 'Tračerica,  golišave scene `ometanjem`. Blake ima problem čak i sa scenama u kojima mora nositi oskudnu odjeću koja previše otkriva. Izgleda da glumicu nećemo tako brzo gledati nagu na velikom platnu.

Inače, Lively (30) je  u braku s kolegom Ryanom Reynoldsom (41), a par ima dvije kćerkice - James )3) i Ines (1).

Glumački par se upoznao za vrijeme snimanja filma 'Green Lantern' 2010., a vjenčali su se dvije godine nakon. 

Emma Watson

Svijet je Emmu (27) upoznao kao Hermionu iz filmova o čarobnjaku Harryju Potteru. Nakon toga uglavnom je prihvaćala ozbiljnije uloge. Želi da je pamte po ulogama, a ne po golotinji.

Inače, britanska glumica je nedavno donirala milijun funti (8,3 milijuna kuna) zakladi za podršku ženama žrtvama spolnog uznemiravanja koju je predstavilo 190 žena filmske i televizijske industrije satima prije svečanosti dodjele nagrada Bafta.

Jessica Alba

Zgodna Jessica Alba (36) kaže da se na filmu nikada ne bi pojavila gola upravo zato što bi to gledala njezina obitelj i bilo bi ju jako sram. Američka glumica dodaje kako bi bilo jako čudno provoditi blagdansko vrijeme s rođacima i obitelji koji su ju vidjeli sasvim golu.

Alba je početkom godine rodila sina Hayesa, kojem su se posebno razveselile njegove sestre Haven Garner (6) i Honor Marie (9). Ni Albin suprug, filmski producent Cash Warren (38), nije 'štedio' na riječima za dobrodošlicu svog prvog sina.

Megan Fox

Megan (31) je jedna od glumica za koju brojni muškarci diljem svijeta navijaju da se skine u filmu. Upravo zbog toga ona se ne želi niti skinuti jer bi se osjećala grozno i nemoralno. 

Osim toga, nedavno se požalila kako joj je teško dobiti dobre uloge jer svi misle da je, kako kaže, površna i tupava.

- Sve je to zbog izgleda. Jednom sam spomenula da me zanima neurobiologija, a komentari su bili ‘Da, baš ona zna nešto o tome' - kaže glumica. 

Inače. Fox je s glumcem, nekadašnjom zvijezdom Beverly Hillsa, Brianom Austinom Greenom (44) četrnaest godina u vezi. Iako im vjenčali su se 2010. i dobili sinove Noaha (5) i Bodhija (3). Fox je i 2015. podnijela zahtjev za razvod koji je ipak obustavljen. Par je prošle godine dobio treće dijete, sina Journeyja Rivera (1).

Mila Kunis

Glumica kaže da joj je uredu ako se pokaže jako malo golotinje u filmu, ali na puno nikako ne pristaje. Mila (34) dodaje kako se za potrebe snimanja neće skinuti, a i ovo malo što pristaje pokazati jedino čini nakon konzultacija s mužem.

Kunis (34) je od 2015. u braku s kolegom Ashtonom Kutcherom )40) i imaju dvoje djece - kćerkicu Wyatt  (3) i sina Dimitrija (1).

Sarah Jessica Parker

Iako je Sarah Jessica igrala glavu ulogu u seriji koja je vrvjela seksom, u njenom ugovoru pisalo je kako ne pristaje skinuti se u nekoj sceni čega se cijelo vrijeme i držala,

Inače, 'Carrie' iz 'Seksa i grada' na setu se nije najbolje slagala sa svojom najboljom prijateljicom iz serije koju je utjelovila  Kim Cattrall (61).

Razlog tome navodno su bili status i plaća. Dok je Jessica Parker napredovala s vremenom te je dobivala sve više ovlasti na setu te veću plaću, Cattrall je ostala 'na istom'. 

Rebel Wilson

Šarmantna glumica kaže da bez obzira na silne ponude koje dobiva za skidanje na ekranu, na to nikada ne bi pristala.Tvrdi da to jednostavno nije 'njezin đir'.

Zvijezda 'Pitch Perfecta'  prije nekoliko mjeseci odlučila je progovoriti o seksualnom zlostavljanju na setu.

- Muškarac na visokoj poziciji je tražio da odem s njim u sobu. Nakon toga me nekoliko puta pitao hoću li gurnuti prst u njegovu guzu - napisala je glumica i dodala kako se radi o jednom slavnom glumcu.

Za to vrijeme njegovi prijatelji su se glasno smijali i pokušavali snimiti cijelu situaciju mobitelom. Rebel ga je odbila i izašla iz prostorije.

 

Najčitaniji članci