Show

Komentari 1

Imao je najgledaniji specijal na svijetu, ali tko je zapravo Pablo Francisco?

Imao je najgledaniji specijal na svijetu, ali tko je zapravo Pablo Francisco?

Cijela Hrvatska zadnjih mjesec dana bruji to tome kako 04.05. u Dom sportova dolazi stand up komičar Pablo Francisco

Ljubitelji stand up komedije jako su dobro upoznati s njegovim likom. Ako ste bar jednom čuli za pojam stand up sigurno ste se prvo upoznali s likom i djelom Pabla. Njegov Stand up comedy special koji je odradio za Comedy Central je jedan od najgledanijih specijala u svijetu.

Stand-upom se počeo baviti od 17. godine, kada se prvi put okušao u toj formi na jednom lokalnom stand up comedy natjecanju u Tucson, Arizona. Ozbiljnu karijeru počeo je graditi na već legendarnom  MADtv-u koji je uz njega izrodio poznata imena poput Aries Spears, Keegan-Michael Key, Jordan Peele…

Rođeni Amerikanac španjolskog podrijetla, nečesto je dobivao otkaz na poslovima jer mi je stand up komedija uvijek bila na prvom mjestu. Svijet je osvojio svojim imitacijama.

Svi koji po prvi puta dožive Pablov show ostanu očarani njegovim urnebesnim impresijama. Nevjerojatna sposobnost da se fizički transformira u filmske zvijezde, pjevače, prijatelje, obitelj te mnoštvo različitih nacionalnosti, daju njegovim nastupima univerzalnu privlačnost. Bilo da se radi o melodramatičnoj izvedbi Telemundo sapunica na španjolskom jeziku ili prepričavanju akcijskog filma s Arnoldom Schwarzeneggerom u ulozi tortilla prodavača, on uvlači publiku u svijet svoje beskrajne mašte, prepun spontanih istupa, domišljatih poskočica i najzabavnije komedije ikada.

Pablova popularnost dovela ga je na gostovanja na legendarnim ''The Tonight Show with Jay Leno'','' Late Night with Jimmy Fallon'' i ''The Show Biz Show with David Spade'', a pojavio se i u radio emisiji Howarda Sterna.

Ako prvi put čujete njegovo ime I niste fan baš stand-up komedije… Onda definitivno trebate otići u Dom sportova jer nakon ovog garantiramo da će te se zakačiti za Stand up. Vrijeme je da stavite skepticizam sa strane I  na vrijeme rezervirajte svoju kartu jer prema službenoj Eventim ljestvici ovaj show je broj 1 po prodaji ulaznica. Kupnja ulaznica po cijeni 150 kuna, 200 kuna i 250 kuna moguće je na svim prodajnim mjestima i web stranici Eventima I www.madprops.hr/pablofrancisco

Video dijela jednog stand up nastupa možete pogledati na linku.

Odgovori na nagradno pitanje u komentar na Facebook objavi i osvoji ulaznice!

Pročitajte pravila nagradnog kviza!

Najčitaniji članci