Obavijesti

Show

Komentari 46

Imao je penis, a sada će biti na naslovnici magazina Playboy

Imao je penis, a sada će biti na naslovnici magazina Playboy
1

Francuski model s uspješnom međunarodnom modnom karijerom hormonsku terapiju započeo je sa 16 godina, a onda je krenuo i s operacijama promjene spola

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:55


Golotinja mi mnogo znači jer sam puno prošla kako bih bila ovdje gdje sam danas. Svojevrsno je spasenje moći reći istinu o sebi i ne bojati se. Naučila sam da je važnije da volim samu sebe, nego da me prihvaćaju ili odobravaju stranci, rekla je Parižanka Ines Rau (26), inače sjevernoafričkog podrijetla. Ima i podršku svog dugogodišnjeg partnera.

- Beskrajno hvala "New York Timesu" na ljubavi i podršci. Ponosna sam što stvaram povijest i pomičem granice. Velika zahvala i obitelji Hefner što su me pozvali. Biti playboyeva zečica je kao dobiti najveći buket ruža, počašćena sam i zahvalna - rekla je Rau koja živi na relaciji New York - Los Angeles i već gotovo pet godina snima editorijale i nosi revije.

 

US PLAYBOY MAY 2014 BY RYAN MAC GINLEY FOREVER GRATEFUL. #HUGHHEFNER #LEGEND #AVANDGARDE #PLAYBOY

Objavu dijeli INES RAU (@supa_ines)

 Dok LGBT zajednica hvali potez magazina i njihovu hrabrost, iz uredništva Playboya priznaju kako mnogi šalju bijesna pisma.

- Odrastao sam na vašim zečicama i ne želim ovo gledati. Otkazujem pretplatu, napisao je jedan bivši čitatelj, dok Rau i Playboy trde kako su 'na pravoj strani povijesti'.

 

Don't tell anyone where the The Beach is.

Objavu dijeli INES RAU (@supa_ines)

Međutim, Rau nije prva transseksualna osoba na naslovnici utjecajnog magazina. To je 1991. godine bila Caroline 'Tula' Cossey (63), manekenka i glumica koja je 1981. u filmu "Samo za tvoje oči" bila Bondova djevojka. Tabloid "News of the World" 'razotkrio' ju je člankom naslova 'Bondova djevojka zapravo je dečko'.

Cossey je nakon toga postala žestoka aktivistkinja za prava transseksualaca, a kada je prohodala s talijanskim grofom Glaucom Lasinijem on ju je motivirao i da se počne boriti za pravo na brak.

- Nakon svega toga došla sam u Hefnerovu vilu i pogledala Hugha u oči. Znala sam da je pročitao moju priču i razumije me. Nakon toga sam osvanula na naslovnici Playboya i u golemom editorijalu. Na naslovnici je ispod moje fotografije pisalo 'biste li vi spavali s ovom ženom?'. Zahvalna sam mu do danas - kaže Cossey.

Obožavatelji magazina i aktivisti za prava transseksualaca presretni su izborom Ines Rau no kažu kako se ne smije zaboraviti pionirku Caroline Cossey.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao