Obavijesti

Show

Komentari 32

Imoćanin Josip nakon showa Superpar želi biti 'influencer'

Imoćanin Josip nakon showa Superpar želi biti  'influencer'
11

Osim trenutaka iz privatnog života i fotografija s Danijelom, Josip najčešće objavljuje svoj automobil, koji mu je tijekom sudjelovanja u showu najviše nedostajao

VIDEO

Josip Ajduk (22), gledateljima se predstavio u zabavnom showu 'Superpar', a prošli tjedan sa svojom djevojkom Danijelom Dragović (18) napustio je reality. Svoju slavu odlučio je iskoristiti pa je odmah nakon izlaska, baš poput svjetskih zvijezda, postao influencer. 

Na Instagramu ga prati pet tisuća ljudi, a svaka fotografija 'skupi' više od tisuću lajkova. U opisu svog profila osim što je stavio svoje mjesto rođenja, Imotski, dodao je i riječ 'influencer'. 

Osim trenutaka iz privatnog života i fotografija s Danijelom, Josip najčešće objavljuje svoj automobil, koji mu je tijekom sudjelovanja u showu najviše nedostajao. 

Josip obožava brze automobile, kompjutorske igrice, bilijar, a bavio se i kickboxingom šest godina, a Danijeli je strast crtanje čemu bi se voljela više posvetiti. Josip za svoju djevojku kaže da je pametna, draga i tvrdoglava dok ona njega opisuje kao pažljivog, duhovitog, zaštitnički nastrojenog i iskrenog.

Ipak, najvažnije im je što uvijek nasmiju jedno drugo čak kad i nemaju najbolji dan. Ako se i posvađaju, bude to, otkrivaju, zbog neke gluposti poput daljinskog upravljača i računala.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

01:10

Josip i Danijela u realityju najviše su se zbližili s Hanom Rodić (22) i Goranom Jurenecom (39), ali prijateljstvo je brzo 'puklo' nakon što su im Imoćani ipak dali eliminacijsku narukvicu. 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje