Obavijesti

Show

Komentari 31

Incest pred kamerama: Braća i sestre koji su glumili ljubavnike

Incest pred kamerama: Braća i sestre koji su glumili ljubavnike
7

U 'Igri prijestolja' incestuozne parove odigrali su glumci koji nisu u nikakvom krvnom srodstvu. No u nekim serijama, filmovima i spotovima, ljubavni par odglumili su braća i sestre

VIDEO

Alfie i Lily Allen (Igra prijestolja)

Pjevačica Lily Allen 2014. je otkrila da joj je bila ponuđena uloga Yare Greyjoy, ali ju je odbila jer je napisana jedna scena u kojoj bi ju lik njena brata, Theon, pipao. 

Jason i Justine Bateman (Prikraćeni)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Autori serije odlučili su se 'poigrati' likovima brata i sestre Bateman. U jednoj epizodi, Michael Bluth (Jason Bateman) pronalazi svoju davno izgubljenu sestru Nellie koju glumi njegova prava sestra Justine. Ispostavi se da je Nellie prostitutka te Michaelu priznaje da ju privlači. U epizodi se saznaje da nisu brat i sestra, a njihov odnos ostaje samo na razgovoru.

Michael i La Toya Jackson (Say, Say, Say)

U glazbenu spotu, Michaelova starija sestra La Toya, utjelovila je plesačicu u salonu u koju se Michael zaljubljuje. U kadrovima spota, brat i sestra se gledaju i smješkaju jedan drugome, a na kraju joj Michael poklanja cvijeće i pjeva joj o 'pravoj ljubavi'. 

Jane i Peter Fonda (Tri koraka u ludilo)

U prvoj od tri horor priče koje čine film iz 1968. godine, Jane glumi perverznu plemkinju koja se zaljubi u svog rođaka (Peter) nakon što ju on spasi. On ju odbija, a ona ga ubija iz osvete. 

Sophie i Eloise Lovell Anderson (The Bastard Executioner)

Blizankinje su u seriji Kurta Suttera glumile prostitutke Claru i Ramonu. U jednoj sceni, sestre se maze i ljube u krevetu tijekom seksa u troje. Kasnije im se priključio još jedan muškarac, koji im je u seriji polubrat.

Meret i Ben Becker (The Harmonists)

Brat i sestra zvijezde su filma o vokalnoj grupi iz Njemačke koja je djelovala tridesetih godina prošlog stoljeća. Benov lik, Robert Biberti, zaljubi se u Ernu Eggstein koju glumi Meret. No ona je u vezi s njegovim kolegom Harryjem, ali ju Robert s vremenom osvoji i oni započinju vruću aferu. Brat i sestra Becker u jednoj su se sceni i strastveno ljubili. 

Chyler Leigh i Christopher Khayman Lee (Kickboxing Academy)

Chyler Leigh proslavila se serijama poput 'Uvod u anatomiju' te 'Supergirl', ali je prije toga glumila u nekoliko 'diskutabilnih' filmova, uključujući i Kickboxing Academy koji je proglašen lošom kopijom Karate Kida. Leigh glumi studenticu Cindy koja se zaljubi u bivšeg kickboxera Dannyja, kojeg glumi njezin brat Christopher. Ona je tada imala 15 godina, a on 19. U filmu su se u nekoliko scena i ljubili.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju