Obavijesti

Show

Komentari 5

'Indiana Jones 5': Spielberg je obećao nešto poprilično bitno

'Indiana Jones 5': Spielberg je obećao nešto poprilično bitno
3

Kada redatelj poput Stevena Spielberga odluči napokon izjaviti nešto o filmovima koje upravo snima, ili se priprema snimiti, naša je dužnost kao ljubitelja filmova poslušati ga

VIDEO

Jedan od najvećih filmaša modernog Hollywooda često ostavlja dojam enigmatske osobe, jer se istinski kloni intervjua i raznih komentara, osim onih vezanih za djela kojima se upravo bavi. Tako da je njegova volja da nam obznani ovakve informacije jednostavno začuđujuća. No uzevši u obzir o čemu se radi, moramo reći da ga razumijemo.

Kako je upravo završio svoj trenutačni projekt, film o magičnom divu 'BFG'-u, Spielberg se u intervjuu dotaknuo jednog gorljivog pitanja koje je interesiralo sve poklonike Indiane Jonesa. Kako smo objavili, 'Indiana Jones 5' je projekt kojim će se Spielberg baviti nakon 'BFG-a'.

- Ovo je jedna vijest za prave fanove. Ono što vam mogu reći jest da neću na kraju filma ubiti Harrisona (Forda, op.a.) - izjavio je veliki redatelj.

Upozorenje - ispod slike kreću maleni spojleri za neke filmove, pa ako ne želite iznenađenja, krenite s čitanjem drugih članaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izjava Stevena Spielberga je poprilično dobra stvar. Da, jasno nam je da Ford već ima podosta godina, no moramo se upitati - treba li nam svijet u kojem su i Indiana Jones i Han Solo mrtvi? Uz to, kada bismo vidjeli onaj klasičan zalazak sunca na kraju Indiane, ali bez Indyja kako odlazi u njega, ne bismo li se osjećali jako razočarano?

Spielberg se trenutačno bavi adaptacijom spomenutog 'BFG-a', uz scenaristicu neponovljivog 'E.T.'-a, Melissu Mathison. U glavnim ulogama nalaze se Ruby Barnhill i oskarovac Mark Rylance (Oscara je dobio za Spielbergov film 'Most špijuna') te Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement i Penelope Wilton.

'Blagi fantastični gorostas' u kina stiže 30. lipnja, u distribuciji Blitz filma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode