Obavijesti

Show

Komentari 12

Indiana Jones regulira promet: Riješio je kaos nasred ceste...

Indiana Jones regulira promet: Riješio je kaos nasred ceste...
3

Nakon što je u roku od minute raščistio promet, Ford je sjeo kraj svog vozača i nastavio dalje. Zvijezda 'Indiane Jonesa', 'Ratova zvijezda' i 'Istrebljivača' nije se ni osvrnula na prolaznike koji su buljili

VIDEO

Ajmo, ajmo, vozi, idi već jednom, vikao je Harrison Ford (75) odjeven u tamnoplavo odijelo cupkajući na raskrižju New Yorka gdje je više automobila “zapelo” nakon što su pogrešno skrenuli.

Holivudski glumac nije imao vremena čekati da se policija probije do njih ili riskirati da se netko 'zabije' u kolonu i nastrada. Izašao je iz luksuznog automobila, zavrnuo rukave, pomaknuo narančaste čunjeve i počeo “navigirati” automobilima da se izvuku iz pogrešnog “rukavca”. Sve je to bilo popraćeno vikanjem i burnom gestikulacijom ruku.

Prolaznici su gledali u čudu, neki su se okretali jer su mislili da je riječ o marketinškoj propagandi, dok je ostatak izvadio mobitele i snimao.

- Je li to on? Je, sto posto je on! Indiana Jones regulira promet! - vikali su prolaznici. 

Nakon što je u roku od minute raščistio promet, Ford je sjeo kraj svog vozača i nastavio dalje. Zvijezda “Indiane Jonesa”, “Ratova zvijezda” i “Istrebljivača” nije se ni osvrnula na prolaznike koji su buljili ili na automobile koji su mu trubili.

Glumac koji je svoju prvu veliku ulogu dobio nakon tridesete godine do tada se uzdržavao radeći kao tesar, novinar na radiju i dostavljač nije, dobio priliku da se ‘razmazi’.

- On sam farba zidove, još tesari, a svojim privatnim avionima redovito prevozi stvari za humanitarne svrhe i spašava ozlijeđene planinare. Ne boji se publiciteta niti poštenog rada, pa me ne čudi da je preuzeo inicijativu i pomogao srediti kaos nasred prometnice – rekao je njegov susjed. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...