Obavijesti

Show

Komentari 39

Indira poludjela kad je vidjela što je muž snimao: Ne pričamo

Indira poludjela kad je vidjela što je muž snimao: Ne pričamo
13

Za vrijeme koncerta njezin suprug Miroslav Levak snimao je njezin nastup. Međutim, pjevačica nije zadovoljna videom pa se požalila na društvenim mrežama

VIDEO

Počele su maškare, a pjevačica Indira Levak (46) utjelovila je lik pjevačice Tine Turner (80), baš kao što je to učinila prije tri godine na tradicionalnom partyju 'Lisinski pleše pod maskama'. Publika u Crikvenici, gdje je Indira imala nastup, bila je oduševljena njezinom karizmom na pozornici i originalnim kostimom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:00

- Tina Turner je moj veliki uzor. Kakva energija! Želim biti kao ona, 'super baka' - izjavila je ranije jednom prilikom Indira. 

Za vrijeme koncerta njezin suprug Miroslav Levak (44) snimao je njezin nastup. Međutim, pjevačica nije zadovoljna videom pa se požalila na društvenim mrežama.

- Muž i ja danas ne razgovaramo - započela je Indira uz snimku s nastupa u Crikvenici na kojoj su u prvom planu njezine noge. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oooo I'm Ready!!! 🎶🎧🎵🎉❤️💖💋 #crikvenica #maškare # #partytime #životjesada

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

- Svirka završena, dečki na stageu su razvalili, a on snima iza zvučnika? Ne očekujte dobar zvuk, ali očekujte dobro istrenirane nogare u koje je moj muž očito zaljubljen. Ah, ti sportaši - zaključila je Levak.

'Indira se ne zna ponašati na sceni, stalno diže noge u zrak'
'Indira se ne zna ponašati na sceni, stalno diže noge u zrak'

Poznato je da Indira svoju neiscrpnu energiju crpi i iz sprava za vježbanje, odnosno na treninzima. Glazbenica ne skriva, štoviše, trenutke iz teretane nerijetko rado podijeli s brojnim obožavateljima na društvenim mrežama. Izjavila je da je s obzirom znanje i dugogodišnje iskustvo u uspješnom bavljenju bodybuildingom njezin suprug Miro veliki blagoslov za njezine potrebe po pitanju pripremljenosti i kondicije.

Njeni obožavatelji primijetili su vitkije i zategnutije noge koje Indira duguje treninzima i pravilnoj prehrani. Pjevačica radi kružni trening, odnosno trening snage cijelog tijela s brojnim rekvizitima, od bučica, do šipke preko girji.Dosta vremena provodi i na cardio spravama poput bicikla, orbitreka i stepera te trake za trčanje kako bi što bolje istopila masne naslage. Indiri je, prema vlastitom priznanju, najviše smetao celulit koji se vidio na pozornici.

Također, Indira ide na tretmane botoksom, a nakon što su joj prije 14 godina grudi naglo narasle, izjavila je da joj ih je tadašnji suprug masirao, pa su zato veće.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...