Obavijesti

Show

Komentari 21

Ines iskreno o BB-u: Čudo je da netko nije počeo klat nožem

Ines iskreno o BB-u: Čudo je da netko nije počeo klat nožem
1

Pjevačica i bivša Big Brother natjecateljica, Ines Huskić, otvorila je 'dušu' na svom blogu te u detalje opisala svoje iskustvo u realityju koje, priznaje, nije bilo baš bajno

VIDEO

Biti u izolaciji, bez mobitela, interneta, vijesti iz vanjskog svijeta, odsječen bez svih koje voliš je pomalo kao da si umro, napisala je Ines Huskić na svom blogu.

Ines je odlučila odgovoriti svim znatiželjnicima koji je svakodnevno ispituju kako joj je bilo u Big Brother kući. Huskić je iskreno opisala kako se osjećala u realityju te se nije ustručavala niti opisati očaj kojeg su osjećali svi natjecatelji koji su od 0 do 24 bili pod budnim okom Big Brothera. 

Iako sudjelovanje u realityju smatra jedinstvenim iskustvom te naglašava da joj nije žao što je kroz to prošla, Ines je opisala sve probleme s kojima su se suočavali natjecatelji, a koje gledatelji nisu mogli vidjeti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedan od najvećih problema je činjenica da se nikada nisu mogli kvalitetno naspavati. 

- Svi na hrpi, nema zraka, a spavati ne možeš jer a) ili te netko malo malo klepi nogom ili rukom iz nekog smjera ili b) netko hrče ili c) netko ulazi/izlazi iz sobe ili d) netko priča ili e) kamera krene krepavat pa zuji. Na kraju te nešto probudi kak god okreneš. Po danu nema spavanja, ujutro te dižu heavy metalom, a nema ni kave pa se ti snađi. Ukratko insomnia, psihodelija, nervoza i propucavanje - napisala je Ines koja smatra da je to bila i poanta jer su 'bili prenormalni za TV pa ih je trebalo malo gurnut u crveno'. 

Pjevačica je spomenula i svoja 'famozna jaja bez ulja', koja pravda nedostatkom sna i jakom gladi zbog koje je, kaže, bila spremna pojesti tavu, komad šanka i 'nekome iskopati oči'. 

Nespavanje i loši uvjeti, kaže Huskić, pozivnica su za psihijatriju, a kada se na to dodaju degradirajući ili dosadni zadaci, paranoje i zastrašivanja, nedostatak higijenskih potrepština, loša prehrana, ekstremna izolacija i nedodostatak prostora i vremena za samoću, onda postoji stvarni rizik da netko 'pukne'. 

- E, sad dolazimo do toga da je pravo čudo da nismo u crnoj kronici završili jer je netko od nas ozbiljno pukao i počeo klat kuhinjskim nožem - napisala je Ines koja priznaje da se nikad nije uspjela skroz opustiti pred kamerama te da joj se do samog kraja želudac okretao od pomisli da je snima i kad je na WC-u ili pod tušem.

No, ipak, najteže od svega palo joj je to što ju je kamera snimala i u najtežim trenucima. 

- Ipak oskvrnjavanje te intime pa čak i bliskih trenutaka sa sustanarima mi nije bio takav problem kao kad čuješ da te kamera zumira dok plačeš. Imati objektiv na licu kad se psihički želiš raspasti, rasplakati i dopustiti si da budeš slab mi je bila daleko najteža stvar. Inače plačem da izbacim negativne emocije i stres pa mi je suzdržavanje jer znaš da ćeš odmah biti u novinama ili kod BB-a na raskopavanju psihe samo po sebi bilo stresno - objasnila je bivša stanarka Big Brother kuće.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju