Obavijesti

Show

Komentari 35

Influencerica nakon prometne: 'Curica je plakala, a ja platila'

Influencerica nakon prometne: 'Curica je plakala, a ja platila'
6

Policija je ubrzo stigla na mjesto događaja, a nakon početnog šoka promotorica brendova, koja odnedavno ima i vlastitu liniju bikinija 'Bosskini', zaputila se na večeru s prijateljima

Fitness trenerica i influencerica Martina Boščić, poznatija kao Martina Boss, u Koprivnici je imala prometnu nesreću. Vozila je Renault Clio kada je naletjela na vozača Opela nakon što je stao na pješačkom prijelazu kako bi propustio pješaka, prenio je Podravski list

POGLEDAJTE 24PITANJA S MARTINOM BOSS: 

Pokretanje videa ...

- Djevojčica se zaletjela romobilom preko pješačkog, gospodin ispred mene ju očito nije na vrijeme uočio pa je naglo zakočio. Sva sreća da je sve dobro prošlo, ali i ja sam imala zakašnjelu reakciju i udarila u vozilo ispred. Vozili smo sporo tako da šteta na autima nije velika. Ja sam na licu mjesta platila kaznu od 750 kn jer sam zakonski jedini krivac - ispričala nam je Martina. 

Policija je ubrzo stigla na mjesto događaja, a nakon početnog šoka promotorica brendova, koja odnedavno ima i vlastitu liniju bikinija 'Bosskini', zaputila se na večeru s prijateljima. 

Influencerica imala nesreću u Koprivnici pa otišla na večeru
Influencerica imala nesreću u Koprivnici pa otišla na večeru

- Curica je plakala i ispričavala se, ali ja sam joj rekla da je sve u redu, samo neka se skloni s ceste i ode doma - pojasnila je influencerica koju na Instagramu prati gotovo 150.000 pratitelja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak