Show

Komentari 38

Influencerica podigla prašinu: 'Dečki, spoj nisu kava i šetnja, pa nisam pas! Želim na večeru'

Influencerica podigla prašinu: 'Dečki, spoj nisu kava i šetnja, pa nisam pas! Želim na večeru'

TikTokerica Kornelija Slunjski, koju prati gotovo 60 tisuća ljudi, iznijela je kontroverzna mišljenja o izlaženju na spojeve i pokrenula lavinu negativnih komentara na toj društvenoj mreži

Influencerica Kornelija Slunjski na TikToku pod pseudonimom Koko Beaute dijeli savjete o muško-ženskim odnosima i ljepoti. Ovu vizažisticu prati gotovo 60 tisuća korisnika.

Nedavno je objavila video u kojem priča o o dejtanju i skupila preko 2.5 milijuna pregleda.

- Ne prihvaćam kavu ili šetnju kao opciju za spoj - izjavila je u videu i izazvala burne reakcije.

- Kao prvo, nisam pas kojeg treba prošetati. Drugo, imam kod kuće aparat za kavu koji odlično radi - objasnila je, te dodala kako ni odlazak na piće nije opcija, jer to znači da je muškarac želi napiti i odvesti kući.

- Ovako izgleda moj savršen spoj: pokupiš me, dolazimo u restoran i tamo mogu vidjeti kakvi su tvoji maniri za stolom, što ćeš naručiti i znaš li držati štapiće ispravno. Malo ću te proučavati - poručila je svojim budućim udvaračima i zaključila kako je večera za nju jedina opcija.

Komentatori njezinog videa bili su vrlo podijeljenog mišljenja o Kornelijinim stavovima.

- Ovo je nepristojno i bezobzirno prema muškarcima i njihovim roditeljima, ali i prema ženama koje više vole prošetati i popiti kavu nego ići na večeru - glasio je jedan od komentara.

- Imaš apsurdne standarde, kladim se da uvijek očekuješ i da muškarac sve plati - komentirao je jedan korisnik, a video je ubrzo skupio 270.000 lajkova i 20.000 komentara. 

Slunjski se oglasila u novom videu gdje je istaknula kako razumije njihove kritike, ali da je navikla na određeni standard.

Najčitaniji članci