Obavijesti

Show

Komentari 22

Ingrid Divković iz 'Braka na prvu' uskoro će roditi: 'Nikada nisam bila starija i deblja...'

Ingrid Divković iz 'Braka na prvu' uskoro će roditi: 'Nikada nisam bila starija i deblja...'
8

Trudna Ingrid ovaj put je pozirala sa svojim partnerom čiji identitet još uvijek drži u tajnosti. S trbuščićem došle su i kile te Ingrid ističe kako ima 37 godina i 73 kg

VIDEO

Ingrid Divković (36) gledateljima je poznata kao psihologinja iz showa 'Brak na prvu' u kojem se zaljubila u sad bivšeg dečka, Luku Budaka (31). Nakon prekida s njim, Ingrid se prošle godine preselila u manji grad u kojem je pronašla onog pravog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

U Ninu se vjenčali Goga i Adam iz Brak na prvu VIDEO

Trudna Ingrid ovaj put je pozirala sa svojim partnerom čiji identitet još uvijek drži u tajnosti. S trbuščićem došle su i kile te Ingrid ističe kako ima 37 godina i 73 kg te da nikada nije bila starija i deblja.

- Ljeto '22. Imam 37 god i 73 kg, što znači da nikada nisam bila starija i deblja. Od skorih godinu dana ljubavi, on me više od osam mjeseci gleda zaobljenu i trudnu. Ne poznaje on mršavu i lepršavu Ingrid koja se za put od sedam dana spremi za sedam minuta, koja skače s najviše stijene u more, koja hoda korakom kao da je netko ganja - napisala je ispod objave.

- On zna za svoju sporu i opreznu Ingrid koja za večernjeg izlaska umjesto crnoga vina ispija crni ribiz i koja umjesto 'moramo ovo ponoviti' najčešće izgovara 'moram na WC!' Pa ipak, nikada nisam bila ispunjenija, a je li i kod njega tako, ne znam, kaže da je, na koncu, ovo je jedina verzija mene koju za sada zna/ima. A budućnost, bolje da ne zna šta mu sve pripremam. Srce mi se stisne kada mi šapne da bi volio da smo se sreli ranije i da s obzirom na naše godine imamo još samo pola života jedno s drugim. Pola mi života nije dovoljno, vrištim iznutra, no ipak, negdje u dubini srca znam da je ovako moralo biti, i da će tih naših pola života biti kao nečijih deset. Jer gdje bi mi podnijeli sve ovo da smo se sreli kao klinci? Ljubav je matematika koja dolazi u stihovima tješim se, njemu srećom idu brojevi, a meni stihovi. Bit će nešto od nas. U bolnici će me kada rodim upisati kao stariju prvorotkinju, a kada mi dijete krene u školu bit ću u četrdesetima - nastavlja Ingrid.

Trudna Amerikanka je dobila prometnu kaznu pa poručila: 'I moj fetus je putnik u vozilu'
Trudna Amerikanka je dobila prometnu kaznu pa poručila: 'I moj fetus je putnik u vozilu'

- Prije roditeljskog trčat ću kod frizerke pokriti sijede, a možda i neću, stvarno ne znam. Kako ću izgledati nakon trudnoće, i hoću li se ikada više osjećati kao s 30, ni to ne znam, i super da ne znam. Blagoslovljeni oni koji ne znaju, njihova je sreća nebeska. Kada sam najmanje znala bijah najsretnija, a kako sam oduvijek težila znati puno, zaključujete kakva sam bila. Moj su život riječi, no od brojeva i da želim ne mogu pobjeći. Trenutno sam rob broja 500, toliko je km između Rosenheima i Rijeke, tamo gdje živim ja i tamo gdje živi on. Iako ja istinski vjerujem da mi od prvog susreta živimo jedno u drugome, i da nam se kilometri iz dana u dan sve više brišu. A kada će se u potpunosti izbrisati? Skoro, vrlo skoro. Onoga dana kada nas umjesto dvoje, u autu prepunom stvari bude troje. Tada će kilometri umjesto suza i borbe značiti samo jedno - obitelj. Već znače - napisala je ispod objave.

Objava ove spisateljice ubrzo je skupila lajkove.

Zagreb: Ingrid Divković i Luka Budak u šetnji gradom

Podsjetimo, Ingrid je bivšeg dečka upoznala u reality showu 'Brak na prvu' u kojem je Luka bio natjecatelj, a Ingrid psihologinja čiji je zadatak bio pronaći mu pravu partnericu, prekinuli su nakon godinu dana veze.

POGLEDAJTE VIDEO: ŽIVOT NA BALKANU SA SEADOM

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane