Obavijesti

Show

Komentari 18

Irina je Bradleyja ostavila zbog GaGe: 'Stalno ga je optuživala'

Irina je Bradleyja ostavila zbog GaGe: 'Stalno ga je optuživala'
6

Nema šanse da Gaga i Cooper završe zajedno. Ne sad - zbilja su dobri prijatelji i stalno pričaju, no nije u njegovom stilu odmah uskočiti u drugu vezu

VIDEO

Već nekoliko dana 'šuška' se kako se glumac Bradley Cooper (44) emocionalno udaljio od Irine Shayk (33) tijekom snimanja filma 'Zvijezda je rođena' s Lady GaGom (33). Ipak, engleski mediji javljaju kako je emotivnom odnosu ipak presudila pjevačica. Navodno, su svađe između Bradleyja i Irine bile toliko česte da glumac više nije mogao podnijeti njezin pritisak. 

Lady GaGa presudila? Irina Shayk 'napucala' je Coopera...
Lady GaGa presudila? Irina Shayk 'napucala' je  Coopera...

- Bradleyjev se odnos s Irinom počeo narušavati kad je počeo snimati s Gagom. Ona ga je više puta optužila da ju vara s njom. Izgubila je svako povjerenje u njega - rekao je izvor blizak bivšem paru za Mirror. 

Manekenka se navodno osjećala ugroženo, a najteže je podnosila to što njezin suprug provodi previše vremena s GaGom. Svakodnevno je imala ljubomorne ispade, a brak im je mjesecima unazad bio u rasulu. Na pitanje hoće li nakon rastave pjevačica i glumac biti u emotivnoj vezi, izvor je odgovorio kratko: 

- Nema šanse da Gaga i Cooper završe zajedno. Ne sad - zbilja su dobri prijatelji i stalno pričaju, no nije u njegovom stilu odmah uskočiti u drugu vezu. Posebno nakon svih tračeva o njima tijekom filma 'Zvijezda je rođena'. On ne bi to napravio - dodao je. 

Osim što nije podnosila svakodnevno druženje, Irinu su pogađale i razne priče koje su mjesecima kružile.

Bliskost na pozornici su pravdali uživljavanjem u likove, ali neugodni osmijeh Irine koja je promatrala izvedbu govorio je da postoji nešto više. S druge strane, GaGa je u više navrata negirala ikakvu nepriličnu vezu s Cooperom, a na nedavnoj izvedbi pjesme Shallow, poručila je fanovima 'da budu ljubazni ili da od***u'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Pokretanje videa...

01:15

Izvor je za People.com otkrio da je 'Bradley bio emotivno odsutan tijekom dugotrajnog snimanja' te da je par nakon završetka 'pokušao spasiti vezu, ali ona se promijenila'.

PRINC WILLIAM NIJE VOLIO MEGHAN: 'Ono što je radio bilo je grozno'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama