Show

Komentari 7

Irina Shayk: Maskirani čovjek držao je pištolj na mojoj glavi

Irina Shayk: Maskirani čovjek držao je pištolj na mojoj glavi

Irina Shayk dugi niz godina šutjela je o proživljenoj traumi iz djetinjstva. 'Opljačkala su nas trojica muškaraca, a ispostavilo se da ih je poslao najbolji prijatelj mog oca', rekla je manekenka

Poznata i uspješna ruska manekenka Irina Shayk (35) otvorila je dušu i opisala traumatično iskustvo koje je doživjela kada je imala samo šest godina. 

POGLEDAJTE VIDEO: Irina Shayk

Njezino lice krasi najnoviji broj britanskog magazina Vogue za koji je ispričala nemili događaj iz djetinjstva zbog kojeg i danas ima problema. 

'Kada sam imala šest godina, opljačkali su nas. Otvorila sam vrata i naletjela na tri maskirana muškarca, od kojih je jedan držao pištolj na mojoj glavi. Ispostavilo se da ih je poslao najbolji prijatelj mog oca. Možda zato nemam puno prijatelja, teško vjerujem ljudima.

Ranije nisam govorila o ovoj temi', rekla je Irina nakon što je dugo godina šutjela. 

Ruskinja je imala teško odrastanje, a oca je izgubila s 14 godina. Cijelo svoje djetinjstvo živjela je u siromaštvu, ali danas Irina živi u potpunosti drugačije. 

'Sami smo uzgajali povrće, zimi smo imali krumpir, mrkvu, sve što nam je bilo potrebno da preživimo', rekla je Shayk koja je početkom lipnja 2019., nakon četiri godine veze prekinula s Bradley Cooperom (45) s kojim ima kćerkicu Leu De Seine. 

S obzirom na to da je Irina imala teško djetinjstvo, njezina želja i svakodnevica su da svojoj kćeri priušti lijepe uspomene. 

 'Želim da moja kći zna da njezina majka ima posao u svom životu, jer želim odgojiti snažnu ženu. Pokloni i hrana ne dolaze sami od sebe', zaključila manekenka. 

Najčitaniji članci