Show

Komentari 24

Irina: Željela sam biti muško, možda zato jer je tata htio sina

Irina: Željela sam biti muško, možda zato jer je tata htio sina

Shayk je mislila da se nikad neće udati zbog čega su joj njeni pratitelji na društvenim mrežama počeli pisati komentare u kojima su istaknuli da su zbunjeni njenim razmišljanjem jer je žena koju bi svatko poželi

Manekenka Irina Shayk (34), koja slovi za najzgodnijeg modela na svijetu, za britanski Vogue je progovorila o majčinstvu, prekidu veze s glumcem Bradleyjem Cooperom (45) te djetinjstvu.

POGLEDAJTE VIDEO O IRINI I BRADLEYJU:

S bivšim partnerom ima kćer Leu koju je rodila u Los Angelesu u ožujku 2017. godine. Iako inače ne iznosi u javnosti privatne detalje, ovoga je puta pričala o ocu svog djeteta.

- Mislim da u dobroj vezi uvijek morate donijeti sve ono najbolje i najgore od vas. Takva je ljudska priroda. Dvoje sjajnih ljudi ne mora nužno činiti i dobar par. Mislim da smo jako sretni što smo zajedno doživjeli sve to što jesmo - ispričala je Irina.

I dok sad obara svojom pojavom gdje god se pojavi, otkrila je kako nije oduvijek shvaćala svoju ženstvenost. Štoviše, priznala je da se kao mlađa osjećala kao da je zarobljena u krivom tijelu.

- Uvijek sam osjećala kao da sam se trebala roditi kao dečko. Ne znam zašto. Možda je to zato što je moj otac oduvijek htio dječaka - rekla je i nastavila: 

- Kad je preminuo, mislila sam si: 'S obzirom na to da sam dečko, sad je moje vrijeme da brinem o obitelji'.

Osim toga, Irina je mislila da se nikad neće udati zbog čega su joj njeni pratitelji na društvenim mrežama počeli pisati komentare u kojima su istaknuli da su zbunjeni njenim razmišljanjem.

- Govorila si da se nikad nećeš udati? Pa, jesi li imala kući ogledalo? Božanstvena si, svatko te hoće - bio je samo jedan od komentara. 

Dodala je kako je kasnije drukčije govorila i da sad voli biti žena, ali se potpuno sjeća trenutaka kada to nije voljela. Prije Coopera, bila je pet godina u vezi s portugalskom nogometnom zvijezdom Cristianom Ronaldom (34). 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

 

Najčitaniji članci