Obavijesti

Show

Komentari 2

Iskre: Holivudski parovi koji su se upoznali na filmskom setu

Iskre: Holivudski parovi koji su se upoznali na filmskom setu
6

Ben Affleck i Jennifer Lopez upoznali su se na setu komedije 'Gigli' i ubrzo nakon toga započeli su vezu koju su držali u tajnosti jer je ona u to vrijeme bila u braku

VIDEO

Angelina Jolie i Brad Pitt

Najpopularniji holivudski par, Brad Pitt (51) i Angelina Jolie (40), upoznali su se 2004. godine na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' u kojem su glumili bračni par. Odmah su se zbližili iako su tada oboje bili u braku. Angelina s Billyjem Bobom Thorntonom (59), a Brad s Jennifer Aniston (46).

Pitt je nakon samo nekoliko mjeseci ostavio Aniston, a Angelina i on posvojili su djevojčicu iz Etiopije, Zaharu (10) kako bi njezin Maddox (13) imao sestru. Ubrzo su dobili i svoju prvu biološku kćer Shiloh (9). Nakon toga posvojili su Vijetnamca Paxa (11). U srpnju 2008. godine par je dobio blizance, Knoxa Leona i Vivienne Marcheline (6). Brad i Angelina vjenčali su se u Francuskoj u kolovozu prošle godine. 

PA/Pixsell

Jennifer Lopez i Ben Affleck 

Jennifer Lopez (45) i Ben Affleck (42) upoznali su se na setu komedije 'Gigli' i ubrzo nakon toga par je započeo vezu koju su držali u najvećoj tajnosti jer je ona u to vrijeme bila u braku s glumcem Chrisom Juddom. Nedugo nakon što se razvela od supruga, Ben je zaprosio Jennifer. Zakazali su i vjenčanje, no otkazali su ga u posljednjem trenutku, a njezin glasnogovornik potvrdio je 2004. godine da su definitivno prekinuli. 

Affleck je nekoliko mjeseci poslije započeo vezu s Jennifer Garner (43) koju je također upoznao na setu 'Pearl Harboura', a zaljubili su se na setu filma 'Daredevil'. Ben ju je zaprosio nakon samo šest mjeseci, a vjenčali su se 2005. u društvu nekolicine prijatelja. Par ima dvije kćeri, Violet (9) i trogodišnjeg Samuela, no nedavno su obznanili da se razvode nakon deset godina braka. 

PA/Pixsell

Reese Witherspoon i Jake Gyllenhaal

Reese Witherspoon (39) i Jake Gyllenhaal (34) upoznali su se na setu filma 'Rendition' 2007. godine i odmah postali jako bliski. Iako su u početku negirali romansu, često su ih fotografirali zajedno. Jake se svojim prijateljima nakon godinu dana pohvalio da su se zaručili, no par ipak nije otišao pred oltar. Prekinulil su 2009. godine. 

REUTERS/PIXSELL

Jude Law i Sienna Miller 

Jude Law (42) i Sienna Miller (33) upoznali su se 2003. godine na snimanju filma 'Alfie'. Zaručili su se nakon Božića. Prekinuli su tri godine poslije nakon što je Jude priznao da ju je prevario s dadiljom svoje djece, Daisy Wright. Ponovno su se pomirili 2010. godine i govorili da se planiraju vjenčati. Iako su kupili luksuzno 'ljubavno gnijezdo' u Londonu, njihovoj sreći došao je kraj i 2011. prekinuli su po drugi put. 

Pixsell

Jennifer Love Hewitt i Jamie Kennedy

Jennifer Love Hewitt (36) i Jamie Kennedy (45) upoznali su se 2009. godine na snimanju filma 'Šaptačica duhovima'. Odmah su započeli vezu i javno obznanili da su zaljubljeni. Jamie je stalno hvalio Jennifer da je predivna žena, a ni ona nije štedjela riječi. No samo godinu dana kasnije njihova romansa je završena, a Jamie joj je zamjerio što je bila prezahtjevna i stalno ga zvala na mobitel. 

PA/Pixsell
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'