Obavijesti

Show

Komentari 30

Ispali Melita Hrengek i Giuliano, ona mu je dužna platiti večeru

Ispali Melita Hrengek i Giuliano, ona mu je dužna platiti večeru
4

Iako su žiri oduševili svojom izvedbom pjesme 'Smells Like Teen Spirit' od Nirvane, voditeljica i Giuliano ipak nisu dobili dovoljno glasova publike za prolazak dalje

VIDEO

Sa glasnim 'Jeeeeeeeeee' Giuliano je prokomentirao ispadanje iz showa. On i Melita Hrengek ipak nisu uspjeli proći dalje i oprostili su se od emisije 'Zvijezde pjevaju'.

- Hvala svima. Ovo je bilo predivno iskustvo. Zahvalna sam i na svim ocjenama. Hvala žiriju - rekla je uzbuđena Melita, a nakon što se Giuliano, odmah nakon, zahvalio njoj ona je prasnula u smijeh, zagrlila ga i rekla da se njemu ipak najviše zahvaljuje.

- Hvala Meliti i hvala pubilici. Mi smo uživali i nismo se nadali da ćemo ovoliko dugo ostati -rekao je na kraju Giuliano, koji nije djelovao previše razočarano što su ispali. 

Par je u šestu emisiju došao kako bi se zafrkavali jer su izgleda bili svjesni da njihovi konkurenti pjevaju puno bolje. Večer su otvorili pjesmom 'Treblebass' grupe Svadbas i nisu oduševili žiri, što se vidjelo po samo 25 bodova koje su zaslužili za nastup.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Melita se ponaša kao da se oprašta od showa - primjetio je Rajko nakon prvog nastupa.

Za drugu pjesmu odabrali su 'Smells Like Teen Spirit' od Nirvane te su se svojom energijom iskupili kod žirija za prvi nastup. 

- Ovo je bio vaš najbolji nastup dosad. Bili ste energični i drapali ste grla. Sve ste nas ponijeli - rekla im je Martina.

Giuliano je tada otkrio kako su se on i Melita kladili u večeru. On je rekao da će u posljednjem nastupu dobiti i prvu osmicu, a to se upravo i dogodilo. Dobili su dvije osmice i dvije sedmice te tako skupili 30 bodova, a Giuliano je dobio okladu.

'Glas ti je usklađen sa tvojom izvanserijskom irskom ljepotom'

U šestoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' gledali smo četiri para koji su pjevali po dvije pjesme. Prvi su nastupili Nataša Janjić i Marko Tolja te oduševili svojom izvedbom pjesme 'If You Don't Know Me By Now'.

- Glas ti je usklađen sa tvojom izvanserijskom irskom ljepotom - rekla je oduševljena Ksenija Erker glumici, a Martina i Vanna dodale su kako su oduševljene nastupom.

Sljedeći im je na redu bio rock, a par se odlučio za Pink i njenu 'Just Like A Pill'. Svojim nastupom nisu toliko oduševili žiri, ali ipak su dobili dobre kritike. Za prvu pjesmu dobili su 39, a za drugu 36 bodova.

Marija Borić i Ervin Baučić opet su nekako ispali zlatna sredina. Žiri je imao suzdržane komentare na njihove nastupe, a slične su bile i ocjene. Za prvi nastup dobili su 33, a za drugi 36 bodova.

Favoriti showa Mario Petreković i Ivana Kindl opet su oduševili svojim pjevanjem. Za oba nastupa dobili su po 38 bodova, a njihove izvedbe svojim komentarom savršeno je opisala Martina Tomčić:

- Sve je bilo na svom mjestu, nema se što reći.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Vatreni kupuju stanove u centru Zagreba: Luka Modrić za svoj je izdvojio čak 1,4 milijuna eura...
PO KVADRATU DAJU I DO 10.000 EURA

Vatreni kupuju stanove u centru Zagreba: Luka Modrić za svoj je izdvojio čak 1,4 milijuna eura...

Hrvatske nogometne zvijezde kupuju luksuzne kvadrate u centru Zagreba, a svoje sad ima i Luka Modrić. Ranije su svoj dom kupili Zlatko Dalić, Vedran Ćorluka, Andrej Kramarić, Milan Badelj...
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku