Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
181 komentara

Ispali Zvonimir i Matea: 'Vi ste teški š**ci, gubitnici i luzeri...'

Unatoč tome što su Matea i Zvonimir bili najbrži u 'opasnom zadatku' te osvojili 5000 kuna, ispali su iz showa...

181 komentara

U finalnom tjednu 'Superpara' natjecatelji su dobili 'opasni izazov' u kojem su morali hodati po mostu koji spaja dvije zgrade te skupljati želje i isprike svojih partnera napisanih na karticama. Na plavim karticama bile su napisane želje, a na crvenom isprike. Par se morao dogovoriti tko će ići po njih te su morali paziti da nijedna od kartica ne padne jer u tom slučaju par gubi igru. 

Foto: RTL screenshot

- Malo me strah visine, nije mi baš svejedno - rekao je Miroslav, koji je uspješno prošao zadatak. Iako se Tini činilo kako će se Davor pasti i on je uspješno odradio zadatak. Najveći problem imao je Toca. 

- Pa ipak sam ja čovjek u godinama. Bilo mi je teško prvo se popeti do četvrtog kata - našalio se Toca. 

Ipak, svi su natjecatelji uspješno odradili zadatak. Zatim je na red došla lutkarska predstava koju su kandidati spremali tri dana. Najbolji par u lutkarskoj predstavi za nagradu je dobio dodatnih 3000 kuna. Voditelj Enis Bešlagić dao je bonus Davoru i Tini.

- Potrudili smo se više od drugih oko predstave - komentirao je Davor. 

Unatoč tome što su Matea i Zvonimir bili najbrži u 'opasnom zadatku' te osvojili 5000 kuna, zajedno s Badom i Tocom imali su najmanje novaca te završili u eliminacijama. Jana i Miroslav svoju narukvicu dali su Badi i Toci, nakon čega su ih Matea i Zvonimir prekrižili. 

Foto: RTL screenshot

- Za mene su te osobe mrtve i više ne postoje - kratko je rekla Matea. Davor i Tina također su dali narukvicu Badi i Toci. 

- Matea je od prvog dana pokazala nepovjerenje prema tebi i slabost. Matea moraš naučiti cijeniti i poštovati druge ljude. To su općenite stvari draga moja - rekao mu je Davor te joj dao do znanja kako cijelo vrijeme prisluškuje tko što priča o njima - rekao je Davor te narukvicu dao Badi i Toci, nadodajući kako bi Zvonimira samog pustio u finale na nekoliko minuta. 

- Od kad sam upoznala Davora znala sam da mu ne mogu vjerovati - izjavila je Matea.  

Foto: RTL screenshot

- Davor je dvolični lažov. On je gubitnik i luzer - dodao je Zvonimir. Tina je cijelo vrijeme šutjela. U finalu su ostali Davor i Tina, Bada i Toca te Jana i Miroslav

- Mi bi ovaj show pobijedili da neki nisu zabijali noževe u leđa. Srećom pa će to vaša djeca gledati - rekla je Matea na kraju. 

- Svu sreću u životu mu želim, ali nije to život. Ispao je smeće - zaključio je Zvonimir. 

 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Naši partneri pišu
Message