Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
27 komentara

'Istukao' je ručnikom: Ne mogu to izdržati, dajte mi doktora...

Milijana je posebno bila šokirana kad je Žabac napustio show pa je odlučila otići za njim. Samoinicijativno je krenula pakirati stvari kako bi otišla kod ljubavnika, a onda je uslijedila i najveća tučnjava u showu

Foto: Happy Tv
27 komentara

Pratiteljima reality showa 'Parovi' sve je manje jasno zbog čega se Milijana (21) udala za 53 godine starijeg Milojka. Par se vjenčao ovo ljeto, no čini se kako im u braku ne cvatu ruže. Nakon medenog mjeseca u Grčkoj vratili su se u reality show gdje je Milijana opet prevarila svojeg supruga s bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žabcom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Milijana je posebno bila šokirana kad je Žabac napustio show pa je odlučila otići za njim. Samoinicijativno je krenula pakirati stvari kako bi otišla kod ljubavnika, a onda je uslijedila i najveća tučnjava u showu. Jedan od sudionika showa, Uroš, odbio je pomaknuti se kako bi Milijana mogla doći do svoje odjeće te ga je počela udarati. U sve se uskoro upetljao i suprug Milojko kojem je uskoro pozlilo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Sljedeći dan situacija se smirila, a Milijana nije pobjegla za ljubavnikom Žabcem. Ipak, stvari su za Milojka ponovno krenule na gore jer se bivši robijaš vratio u show, a mlada supruga bacila mu se u zagrljaj. 

- Opet imaš neki tajni zadatak - pitala ga je Milijana, na što joj je Žabac rekao da nema. Nakon toga otišli su složiti rublje, što je Milojko vidio pa ju je udarao ručnikom. 

Foto: Happy Tv

- Ne mogu više izdržati. Samo me proganjaju i trče za mnom. Dajte mi doktora - rekao je Milojko te dodao kako njegova supruga voli 'ružne muškarce'. 

BOLESNE IGRICE Milijana kupa Milojka dva puta tjedno pa mu 'navlači' pelene...

- Nije on ništa kriv. Sve ružnije za nju bolje. Bože, gledaj ti ovo. Ona je bolesna. Zanimat će je još dva dana i gotovo. Umjesto da bude sa mnom ona se je*e s njim. Neću ja ovo gledati. Sramota - požalio se Milojko jednoj natjecateljici showa te nastavio:

Foto: Happy Tv

- Prošao sam svašta u životu, ali ovo još nisam doživio. Rekao sam joj da nećemo ući u show ako će praviti sra*a. Sramotimo se - dodao je. Milijana je na kraju legla sa suprugom u krevet, no nije htjela pustiti ruku Žapcu koji je spavao odmah pored njih. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message