Obavijesti

Show

Komentari 33

Iva je vlasnica grudi koje su najpoželjnije na estradi

Iva je vlasnica grudi koje su najpoželjnije na estradi
12

Prave ili ne, glavna je dilema forumaša oko grudi zaručnice Vedrana Ćorluke. Svoju “peticu” stalno slika mobitelom, a ističe ih dubokim dekolteima

VIDEO

Velikogoričanki Ivi Buzov (22) grudi su punu veličinu dosegnule početkom srednje škole. Za nju neki tvrde da ih je povećala kod kirurga zaručivši se s Vedranom Ćorlukom (22). Ipak, na svakim novim fotografijama one su sve veće. Iva, koja se obožava slikati u zrcalu, tvrdi kako je nezanimljiva te se ne voli medijski eksponirati. Po forumima se piše da je Iva oduvijek težila izgledu Cece Ražnatović. U prilog tome ide njezin osebujan modni stil poput nošenja čizama do stražnjice te tigrastih kompletića.
- Lagao bih kad bih rekao da me kod Ive privukla pamet - iskren je bio Ćorluka, koji ju je upoznao tijekom izlaska u zagrebačkom narodnjačkom klubu. Budući da je navodno bila u ultrakratkom kompletiću, Čarli joj je naručio “cajku” naziva “Mini suknja”. Voditeljica Monika Kravić (27), a odnedavno supruga Marija Mamića (26), grudi je uvijek prikrivala širokim majicama. Nerado je pričala o njima.
- Ponekad su tijekom seksa muškarci više pozornosti posvećivali mojim grudima nego meni. Da ne povjeruješ - raspričala se Monika o svojoj prirodnoj “šestici”.
Stefany Hohnjec (22), bivša Miss Sporta, “sedmicu” je prije par godina smanjila na “četvorku” zbog problema s kralježnicom.
- Oduvijek sam ponosna na svoje grudi. Smiješno mi je što frajeri bulje u njih. Dečki koji bi se zagledali u moje grudi dok bih prolazila često bi znali od svojih cura dobiti šamar - otkriva.
Nives Celzijus (26) su se nakon porođaja grudi povećale. Navodno ih je smanjila za dva broja. Mila Elegović (38) mami uzdahe velikim grudima. Kaže kako su joj one blagoslov, ali i križ.

SILVA I KATA SU RATOVALE PRSIMA
Silvija Mišanović (28) na početku glazbene karijere prozvala se Super Silvom. Grudi je pokazivala gdje god je stigla. To je izazvalo gnjev stanovite Kate. Do tada nepoznata djevojka slikala je poprsje obujma 121 cm i poručila Silvi da su njezine grudi bolje. Ona joj je odgovorila: - Kato, grudi su ti od sala.

SRPSKIM 'CAJKAMA' GRUDI SU ZAŠTITNI ZNAK
Ceca Ražnatović (35) nekoliko je puta povećavala grudi. Na svojih 175 cm i 56 kilograma turbo-folk zvijezda ima zavidnu “četvorku”. Seka Aleksić (27) jedina je, kaže, na srpskoj estradi koja ima prirodne grudi. One joj, kaže, još više nabujaju kada se udeblja. “Silikonke”Jelene Karleuše (30) pobijedile su u aukciji srpskog tabloida. Proglašene su najljepšima na estradi. Najveća Cecica suparnica svoje grudi opjevala je u pjesmi “Samo za tvoje oči”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije