Show

Komentari 55

Iva Šarić pokazala je dekolte, fotka se sviđa i Sandri Perković

Iva Šarić pokazala je dekolte, fotka se sviđa i Sandri Perković

'Kako dobro izgledaš', 'Stvarno si predivna', 'Lutko', 'Najljepša žena na cijelom svijetu', samo su neki od komentara oduševljenih fanova na društvenoj mreži

Iva Šarić (30), bivša supruga Jerka Leke (39), itekako je aktivna na društvenim mrežama pa fanove na Instagramu nerijetko 'časti' atraktivnim fotografijama. U posljednjoj objavi stavila je u prvi plan bujan dekolte, što je obradovalo brojne pratitelje. 

Fotografiju joj je među prvima komentirala atletičarka Sandra Perković (29), koja je oduševljena novom objavom na Ivinom profilu. Fotku je u kratkom roku lajkalo preko 2000 fanova, a neki od njih napisali su: 'Kako dobro izgledaš', 'Stvarno si predivna', 'Lutko', 'Najljepša žena na cijelom svijetu'...

Inače, Iva i Jerko vjenčali su se u lipnju 2012., a u braku su bili pet godina. Naizgled idiličan brak trajao je dok Iva nije posumnjala u nogometaševu vjernost. Nakon toga manekenka je prestala nositi vjenčani prsten, a i pisalo se da je Jerka izbacila iz stana.

Marko Lukunić/Pixsell

Da su se rastali, konačno je priznala lani u kolovozu. Par se upoznao u narodnjačkom klubu, a zajedno su bili devet godina. Kako je sama svojedobno izjavila, najradije su se družili u krevetu.

Najčitaniji članci