Show

Komentari 16

Iva Šarić pozirala u tajicama i topiću, pratitelji oduševljeni: 'Ma lažeš da ovako izgledaš'

Iva Šarić pozirala u tajicama i topiću, pratitelji oduševljeni: 'Ma lažeš da ovako izgledaš'

Iva Šarić je rodila početkom travnja, a sad se na Instagramu hvali zavidnom linijom. Osim manekenske građe, Ivi je trbuh potpuno ravan pa ga je pokazala u uskim sivim tajicama i kratkoj majici s natpisom.

Bivša manekenka Iva Šarić (32) mama je trojice dječaka, a nakon trećeg poroda izgleda nevjerojatno. Pratitelje je oduševila fotkom uz koju je napisala:

- Nema boljeg osjećaja od svježe, čiste i prirodne kose.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iva na Instagramu ima gotovo 50 tisuća pratitelja, a nova fotka je u kratkom roku prikupila i mnoštvo komplimenata:

'Gasi internet', 'Ma lažeš da ovako izgledaš', 'Koja bomba' - pisali su joj u komentarima, a voditeljica Fani Stipković (39) ostavila joj je emotikone srca.

Zavidnu liniju kaže, duguje zdravom životu koji vodi godinama, ali i rutini vježbanja koja joj je neizostavan dio života:

- Dok sam bila trudna s Adrianom puno sam i planinarila i vježbala pilates. No, za lijep izgled najvažniji je skladan život i unutarnji mir, što ja imam. Nekako je to došlo prirodno.  Ako je žena sretna i zadovoljna iznutra, onda se to manifestira i na van. - rekla je.

Iva je s Brunom Petkovićem (26) dobila svog trećeg sina Adriana, a sinove Carlosa i Leona ima iz braka s bivšim partnerom Jerkom Lekom (41).

POGLEDAJTE NOVU SEZONU SERIJALA ZVIJEZDE VRIŠTE:

Najčitaniji članci