Show

Komentari 32

Iva Todorić partija u srpskoj prijestolnici nakon prekida s Beograđaninom: 'Srce je vuče!'

Iva Todorić partija u srpskoj prijestolnici nakon prekida s Beograđaninom: 'Srce je vuče!'

Gazdina kći nedavno je ostavila dečka Nikolu iz Beograda, no čini se da ga ipak još nije zaboravila. S prijateljicama je uživala u beogradskom restoranu, gdje je pjevala na sav glas i pohvalila se Chanel ogrlicom

Iva Todorić (46) partyjala je u beogradskom restoranu uz živu glazbu, a u povećem društvu bile su i njena duhovna učiteljica Ana Bučević, kao i bivša Miss Universe Biljana Mančić. Riječ je o, uz Hanu Hadžiavdagić, njenim najbližim prijateljicama proteklih godina nakon što se udaljila od Severine Vučković.

POGLEDAJTE VIDEO:


Iva je u restoranu pjevala na sav glas, a za svoju društvenu mrežu pozirala je s masivnom ogrlicom s crvenim Chanelovim logom od nekoliko tisuća kuna. Nedavno se isto provodila u Beogradu na cabaret showu, ali s njom je tad u društvu navodno bio njen tadašnji dečko Nikola.

Iva ga je nedavno ostavila, navodno zbog njegove nezrelosti, posesivnosti i ljubomore.

Nikola je nekoliko godina mlađi od nje, a nakon prekida posvetila se sebi te svojoj sreći i zadovoljstvu. Rođendan je proslavila u Egiptu s prijateljicom, gdje je jahala devu, a vrlo često se odmara i u svojoj vikendici Čarobna koliba u Gorskom kotaru.

Gazdina kći u posljednje vrijeme na svom Instagram storyju objavljuje znakovite ljubavne statuse. Riječ je o porukama o zadovoljnoj ženi koja je sama sebi dovoljna za sreću.

Čini se da Iva još nije zaboravila prekid s dečkom, a njeni prijatelji kažu da je u Beograd opet otišla jer je tamo vuče srce. 

Najčitaniji članci