Show

Komentari 137

Iva Todorić pokazala je dečka, naočitog srpskog poduzetnika?

Iva Todorić pokazala je dečka, naočitog srpskog poduzetnika?

Pozirala je u Opatiji s muškarcem, čije je lice prekrila srcem kako bi mu sakrila identitet. Sjela je pored njega i stavila mu ruku na nogu, a on je prebacio svoju ruku preko njena ramena

Sve što želim za Božić si ti, stihovi su pjesme Mariah Carey (50) koju je Iva Todorić (44) podijelila na svojoj društvenoj mreži, koju je otključala za javnost nakon duže vremena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pozirala je u Opatiji s muškarcem, čije je lice prekrila srcem kako bi mu sakrila identitet. Sjela je pored njega i stavila mu ruku na nogu, a on je prebacio svoju ruku preko njena ramena.

Na drugoj fotografiji koju je objavila na Instagramu, isto u Opatiji, sjede uz more i gledaju zalazak sunca, a rukama su napravili simbol srca, što je njen zaštitni znak.

Nagađa se da je riječ o mladom srpskom poduzetniku s kojim Gazdina kći, šuška se, ljubuje nakon razvoda od Hrvoja Balenta (47) prije godinu i pol dana. Iva je često u Beogradu, pa je tako lani, u jednom tamošnjem restoranu, pričaju nam očevici, viđena kako se ljubi s 'mladim naočitim muškarcem'.

Ispostavilo se da je riječ o mladom srpskom poduzetniku, čije ime Iva taji. Prošlo ljeto pak, kad je krstarila Jadranom sa svojom duhovnom učiteljicom Anom Bučević, fotoreporteri su je uhvatili na jahti u društvu mlađeg muškarca. Iva nam je tad tvrdila da joj to nije dečko.

- Znam da se priča da mi je muškarac s jahte dečko, ali nije. Bog će odlučiti kad će doći nova ljubav u moj život - rekla nam je tad Iva.

Tvrdila je tad i da ni ne zna tko je taj muškarac.

- Šetala sam po brodu i čovjek se maknuo jer nisam mogla proći. Nemam nikog. Kad budem u vezi pojavljivat ću se s njim u javnosti i sve će biti transparentno - rekla nam je tad Iva ljutita što joj se, kako je rekla, 'stalno podmeće nova veza'.

 Je li sad došao trenutak da konačno pokaže svog dečka, pitaju se mnogi.

Najčitaniji članci