Obavijesti

Show

Komentari 91

Iva: 'Ucijenio me i dao mi stan' Šarić: 'Nju nagovaraju da laže'

Iva: 'Ucijenio me i dao mi stan' Šarić: 'Nju nagovaraju da laže'
6

Iva Grgurić, model i natjecateljica u showu "Zadruga", ispričala je kako ju je tajkun koji je u kolicima i ima sedmero djece financirao, ali i tajno snimao. Tu se prepoznao Marijan Šarić koji je iznio svoju stranu priče

VIDEO

Slavonka Iva Grgurić (26) skoro mjesec dana sudjeluje u realityju 'Zadruga', a u petak je ispričala svoju životnu priču te iznijela najintimnije detalje iz svoje prošlosti. 

- Vratila sam se sa sezone na Zrću i tražila stan u Zagrebu. Pronašla sam jedan na Maksimiru, koji je bio u vlasništvu dotičnog čovjeka. Naime, on je u invalidskim kolicima jer godinama boluje od multiple skleroze. Punio mi je frižider, financijski pomagao mojoj obitelji, a nakon dva mjeseca više nisam trebala plaćati najam stana - počela je Iva svoju ispovijest. 

Tajkuna je navodno upoznala sa svojom majkom i, kako kaže, gledala ga kao očinsku figuru, koju nikad nije imala. Sve dok ju nije pozvao na razgovor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imam fobije od tog čovjeka. Nisam prostitutka. Na razgovoru mi je rekao da želi nešto zauzvrat s obzirom na to da je pomagao mojoj obitelji i meni. On ima dvije žene i sedmero djece - rekla je Slavonka i dodala kako joj je tajkun rekao da mora naučiti kako ništa u životu nije besplatno. 

Dotični muškarac, prema Ivinoj priči, zaprijetio joj je i rekao kako ne smije imati drugog muškarca, a kako Iva tvrdi, postavio joj je kamere u dnevnu i spavaću sobu. 

- Prvo sam nazvala majku. U tom trenutku ona je bila zaslijepljena novcem. Kad sam joj rekla za ultimatum, rekla mi je: ‘Neke stvari u životu trebaš pregrmjeti. Znaš da se kući ne možeš vratiti’ - rekla je Iva, koja je u tom trenutku navodno imala 20 godina, a turbulentan odnos trajao je, kako kaže, godinu i šest mjeseci. 

Veza je, prema Ivinoj izjavi, završila nakon što je upoznala novog dečka, a dotični milijunaš izbacio ju je iz stana bez ičega. Iako ga nije imenovala nego otkrila pojedinosti koje upućuju na to da je riječ o Marijanu Šariću (65), tajkunu iz Sesveta, on se prepoznao i javio TV Pinku i dao im izjavu.

- Jedan dečko Mateo doveo je Ivu u moj stan te unaprijed platio 8000 eura. Djevojku sam upoznao u kafiću ispred zgrade i s njom sam bio na: ‘Dobar dan’. Jednog dana zvala me cijela u panici da će je Mateo izbaciti iz stana. Iva dolazi iz siromašne obitelji, radila je na Zrću, smilovao sam se jer u takvim situacijama volim pomoći - rekao je Marijan za Pink.

Dodao je kako je šokiran Ivinom izjavom jer, kako kaže, samo joj je htio pomoći. 

- Rekao sam prijatelju da je odvede u drugi stan, koji se nalazi u Mlinovima. Jedan dan požalila mi se kako ima nekakvu spolnu bolest. Htio sam joj pomoći i odmah sam nazvao doktora. Bolest izazvana HPV-om već je bila došla do posljednjeg stadija. Nikad s njom ne bih imao ništa, prvenstveno zbog spolne bolesti - tvrdi Marijan. 

Ispovijest Lucije Šarić: Sa 16 godina šofer me vozio u školu
Ispovijest Lucije Šarić: Sa 16 godina šofer me vozio u školu

Tajkun nije stao na tome.

 - Nisam joj prijetio. Pa ja miša ne bih zgazio. Nisam takav čovjek. Ne mogu doći k sebi od laži koje je izgovorila - rekao je Šarić.

Tvrdi kako je njegov obraz čist, a informacije se, kako kaže, mogu provjeriti kod svake osobe koja ga poznaje. 

- Ne znam zašto mi vraća na ovaj način nakon svega što sam napravio za nju. Netko ju je nagovorio. Jednom sam je samo upozorio da u moj stan ne dovodi dečke. U njezinoj priči 99 posto toga je laž. Umjesto da bude sretna jer sam je uputio kod pravog doktora da izliječi, od kojeg je bolovala, ona priča laži - rekao je Marijan i dodao kako će bivšu manekenku tužiti zbog klevete na televiziji. Kako kaže, svojeg odvjetnika je već kontaktirao.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA'

Pokretanje videa...

10:33
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama