Show

Komentari 52

Ivan Šarić i Korana čekaju bebu

Ivan Šarić i Korana čekaju bebu

Imam sve na svijetu. Nas troje, napisala je Korana koja je istaknula trudnički trbuščić u bijeloj haljini. Objava je oduševila brojne pratitelje, a čestitala im je hrpa poznatih faca

Komičar Ivan Šarić (36) i njegova zaručnica, voditeljica i bivša manekenka Korana Gvozdić (38), čekaju dijete. Oboje su se sretnom viješću pohvalili na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imam sve na svijetu. Nas troje... - napisala je Korana koja je istaknula trudnički trbuščić u bijeloj haljini.

Objava je oduševila brojne pratitelje, a čestitala im je hrpa poznatih faca: Lana Klingor Mihić, Mirna Maras, Ecija IvušićSementa Rajhard...

Na pitanje vesele li se curici ili dečku, Šarić je za Story odgovorio da ne bi još ništa otkrivao te kako je najvažnije da sve prođe u redu.

Komičar je ranije progovorio o odnosu s partnericom.

- Jako je dobra. Prilično smo različiti kada je o odrastanju riječ, ukusu za filmove, ali svjetonazori i moralne vrijednosti su nam jednaki. To je jako važno da bi veza funkcionirala. Nema veze što ne razumije 'Zvjezdane staze' ili ne čita Marvelove stripove koje obožavam. Sa mnom je posljednjih pet godina bila na premijerama svih filmova o superherojima. Jednostavno me oduševljava. Čista je duša i energija - rekao je za Story.

POGLEDAJTE 'ZVIJEZDE VRIŠTE' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci