Show

Komentari 78

Ivan Šarić pomeo Lisinski i kreće nacionalno!

Ivan Šarić pomeo Lisinski i kreće nacionalno!

Ivan Šarić održao je i drugi rasprodani ovogodišnji nastup u KD Vatroslava Lisinskog. Brojni obožavatelji moći će ga slušati i diljem zemlje na prvoj stand up turneji u Hrvatskoj!

Ivan Šarić održao je i drugi rasprodani ovogodišnji nastup u KD Vatroslava Lisinskog, kojim je dva sata do suza nasmijavao prepunu dvoranu. Nakon prošlomjesečnog nastupa kojim je u trans bacio sve okupljene ljubitelje smijeha i dobre zabave, učinio je to i svojom drugom izvedbom čime je potvrdio svoju vodeću poziciju na domaćoj stand up sceni. 

Oni  koji su već upoznati sa Šarićevim radom znaju da su dio njegovog prepoznatljivog stila šale na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, politike i svakodnevnih događaja, no novi nastupi ponudili su i jedno iznenađenje. Uz pomno pripremljeni materijal, dio nastupa bio je rezerviran za Šarićevu improvizaciju, gdje je publika po prvi put imala priliku aktivno sudjelovati u kreiranju jednog stand up nastupa. 

Sve prisutne oduševila je mogućnost da „smjeste“ osobi s kojom su došli i poslušaju Šarićeve šale na njezin račun, što će sigurno postati idealna podloga za interne fore među prijateljima. Takvim pristupom posjetitelji odlaze kući s personaliziranim iskustvom, a nastup je, iako sadrži isti materijal, svaki put drugačiji i svjež. 


No nakon Lisinskog Šarić ne staje, već kreće na veliku turneju kojom će se ova stand up poslastica moći čuti u Rijeci, Puli, Splitu, Zadru, Osijeku, Varaždinu, Šibeniku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Velikoj Gorici te Sisku. Najavljena turneja bit će prva takve vrste na ovim prostorima, čime smo dobili još jedan novitet u domaćem stand upu. ''WOW'', poručio je Ivan nakon nastupa. 
 
Ako i vi želite sudjelovati u nastupu i jedan na jedan bacati fore s jednim od najtraženijih domaćih komičara, priključite se turneji u nekom od najavljenih gradova jer prisustvovati jedinstvenoj stand up izvedbi, koja nikad nije ista, prilika je koja se ne propušta!

Najčitaniji članci