Obavijesti

Show

Ivan Zak lani u Novalju poslao hologram, a sad se pojavio

Ivan Zak lani u Novalju poslao hologram, a sad se pojavio
1

NOVALJA GA ČEKALA 10 MJESECI Nakon prošlogodišnjeg hologramskog koncerta, Ivan Zak publiku je opet oduševio hitovima koje su fanovi pjevali uglas

VIDEO

Kantautora Ivana Zaka novaljska publika dočekala je s oduševljenjem. Nakon prošlogodišnjeg hologramskog koncerta fanovi su tulumarili dok je Jaskanac pjevao najpopularnije hitove.

Novalja je u utorak u predvečernjim satima bila domaćinom još jednog izdanja festivala poduzetništva, obrta i OPG-a ‘Moja poduzetna Hrvatska’. Riječ je o projektu koji medijska grupa Styria Hrvatska organizira drugu godinu zaredom, a kojem je primarni cilj prezentacija i popularizacija proizvoda vrijednih hrvatskih obrtnika. 

Kako to već biva, ujedno se radi i o jedinstvenoj prilici ne samo za upoznavanje sa šarolikom ponudom, nego i zanimljivim pričama. Prva takva s kojom se moglo susresti u Novalji je ona o Lunjskim maslinicima ili, kako mještani kažu, jednom od najslikovitijih i najljepših kutaka otoka Paga, gdje se nalazi oko 80 tisuća stabala maslina, od čega 1500 divljih. 

Iz Luna je na novaljsko izdanje festivala ‘Moja poduzetna Hrvatska’ došao i Nediljko Baričević, koji se šest godina bavi proizvodnjom maslinova ulja, ukrasnih predmeta od maslinova drva te pčelarstvom i proizvodnjom meda od kadulje. Kaže da često odlazi na sajmove po cijelom otoku i županiji jer je to najbolji kontakt s kupcima, a najponosniji je na činjenicu da njegove masline nisu prskane i da na tržište plasira zdravi proizvod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Živimo usred pravog prirodnog bogatstva o kojem su u posljednje vrijeme, osim medija, pisani i diplomski radovi. Za neke masline u Lunjskom masliniku se ni ne zna koliko su stare. Što se tiče ukrasnih predmeta, započeo sam se time baviti iz hobija, a danas su moji proizvodi sve traženiji - istaknuo je Baričević. 

Zak se u večernjim satima popeo na pozornicu glavnog novaljskog trga i rasplesao publiku koja je uglas s njim pjevala njegove najpopularnije hitove.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'