Obavijesti

Show

Ivan Zak ne pije pivo, ali zato diže atmosferu na Danima piva

Ivan Zak ne pije pivo, ali zato diže atmosferu na Danima piva
1

Popularni pjevač ponosi se što svojim hitovima drži publiku više od dva sata na nogama. Iako je rodom iz grada poznatog po cijenjenim vinima, jako dobro se snalazi i na pivskoj manifestaciji.

VIDEO

Drago mi je što nastupam na Danima piva. Ovdje je uvijek dobra publika, ona čini taj žar i kemiju. Kad je publika dobra, onda je sve super, rekao je Ivan Zak (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:37

Iako je njegov nastup trebao zatvoriti festival u nedjelju, prvi put u povijesti Dana piva dodan je još jedan dan, pa se festival zatvorio u ponedjeljak. Razlog tome bile su velike oborine, pa je zbog sigurnosnih i tehničkih razloga odgođen i koncert Mate Bulića.

Rijetko popije i vino i pivo

Iako je Zak rodom iz grada poznatog po cijenjenim vinima, jako dobro se snalazi i na pivskoj manifestaciji. Kaže da dobro balansira između Dana piva i Dana vina, a sve kako bi udovoljio publici. Na pitanje daje li prednost pivu ili vinu, rekao je kako jako rijetko pije i vino i pivo, a kada i dođe do te prigode, tad je to zato što ga ponese dobro raspoloženje.

Jednom ili dva puta godišnje popijem pivo i možda dva puta popijem neko slatko vino.

- U mlađim, tinejdžerskim danima, kad je to kao bilo zabranjeno, tad baš to i želiš, a tako je bilo i kod mene. Tad je to možda bilo češće nego sad i možda sam popio pivo pet-šest puta godišnje, a sad zaista rijetko. Nisam neki pivopija, ali dobro pivo dva-tri puta godišnje volim popiti - rekao je Zak, dodajući da je lani žrtvovao nastup i na Karlovačkim danima piva i na Danima vina, kao i na Rujanfestu, kako bi sačuvao glas zbog najvećeg nastupa u karijeri, onog u Areni u Zagrebu.

Iza Zaka su uz koncert karijere, brojni nastupi diljem jadranske obale i Slovenije.

Pamti svoje prve nastupe

- Mogu se pohvaliti da sam puno postigao u zadnje vrijeme. Za mene je izuzetno velika stvar da sam koncerte od dva sata i 15 minuta radio samo sa svojim pjesmama i da je publika tijekom koncerta pjevala sa mnom uglas. To je velik uspjeh i to je nešto što je za mene značajan iskorak u karijeri. Do sada sam svirao i tuđe obrade i još zasviram poneku, ali evo sad već imam dovoljno pjesama da odradim kvalitetan koncert, a da publici nije dosadno samo s mojim pjesmama - kaže Zak. 

Prije nastupa nema tremu, ali uvijek, priča, postoji doza pozitivne treme i adrenalina. Zbog toga to i radi i, kad bi to nestalo, više se ne bi bavio pjevanjem. Zabave su, dodaje, svugdje dobre. Kad se dogodi konekcija da pjevač ima hitove i dobru publiku koja ga vjerno prati, stvori se sjajna atmosfera.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'