Obavijesti

Show

Komentari 8

Ivana Brkljačić: Gayjevi su krivi za premršavost žena

 Ivana Brkljačić: Gayjevi su krivi za premršavost žena
6

Na otvorenju novog dućana za punašnije žene Ivana Brkljačić kazala je da nikada nije bila toliko glupa da joj drugi govore kako treba izgledati

VIDEO

U Zagrebu je otvoren prvi butik namijenjen punašnijim ženama. Na otvorenju Maxy Prettyja prodaje se odjeća konfekcijskih brojeva od 44 do 54. Na otvorenju su se pojavile Ivana Brkljačić (27), Karmela Vukov Colić (41), Elizabeta Gojan (47), Danijela Dvornik (43) i Sanja Pilić (56).
- Želim poručiti svim ženama da se ne opterećuju kilogramima, najbitnije je zdravlje - kazala je Ivana Brkljačić i dodala da nikada nije bila glupa da nasjedne na nametnute kriterije ljepote. Rekorderka u bacanju kladiva rekla je da je zadovoljna svojim težinom i da joj nikad nije bio problem naći odjeću odgovarajuće mjere. Olimpijka dodaje da su za trend premršavih djevojaka krivi homoseksualci koji nameću pogrešne kriterije. Voditeljica Karmela Vukov Colić trenutačno ima 76 kilograma.
- Oduvijek sam imala koji kilogram više i time se ponosim - kazala je najomiljenija hrvatska voditeljica i dodala da muškarci ionako preferiraju žene s malo punijom guzom i većim oblinama. Karmela se osvrnula i na trend mršavih manekenki za koji krivi modnu industriju.
- Te žene izgledaju kao da je netko samo bacio stvari na vješalicu - obrušila se Karmela i otkrila da joj kilaža varira od 62 do 82 kile.
- U svijetu u kojem modna industrija diktira izgled, normalna žena ne može više egzistirati- rekla je Danijela i dodala da joj je drago da su se, unatoč trendu mršavosti, na modnim pistama počele  pojavljivati i malo punije žene.
- Nikada nisam patila zbog svog izgleda - kaže udovica kralja fanka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...