Obavijesti

Show

Komentari 70

Ivana: I nakon showa skidam kile, a želim biti vjeroučiteljica

Ivana: I nakon showa skidam kile, a želim biti vjeroučiteljica
3

Splićanka Ivana Stapić (23) ispala je iz showa ‘Život na vagi’, no ne žali zbog toga jer neće odustati od novih zdravih navika. Posvećena je faksu, teretani i 'novom' režimu prehrane

VIDEO

Nije mi niti malo žao što sam otišla iz izolacije jer sam se vratila obitelji i znam da ću nastaviti sa skidanjem kila, kaže nam Ivana Stapić (23), koja je ispala iz showa “Život na vagi”.

Isto je govorila i kad je s 19 godina napustila samostan.

- Previše mi je nedostajala moja obitelj, mama, tata, baka, brat, sestra i nećaci, iako mi je u samostanu bilo stvarno predivno - rekla nam je Ivana. U samostan je otišla nakon srednje škole, čim je postala punoljetna. Bila je kandidatkinja za časnu sestru. To je željela od djetinjstva.

- Odmalena sam imala vjerski odgoj u kući i provodila sam vrijeme u crkvi. No shvatila sam da samostanski život nije za mene. Previše sam vezana za svoju obitelj. Život u samostanu nije lagan u smislu da se ne možeš vidjeti sa svima s kojima želiš baš svaki dan. To mi je teško palo i borila sam se s tim - kaže Ivana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U showu “Život na vagi” provela je osam tjedana. U kući je uspjela skinuti 18,2 kilograma. Ušla je u show sa 109 kilograma. Željela je izgubiti 30 kilograma. U rodnom Splitu vratila se fakultetskim obvezama. Studentica je treće godine na Teološkom fakultetu, a želi biti vjeroučiteljica. Trenutačno zarađuje za džeparac radeći kao dadilja u slobodno vrijeme.

- Definitivno nastavljam sa zdravim navikama koje sam usvojila. Treniram u teretani tri puta na tjedan i hodam svaki dan minimalno 10-12 kilometara. Kuham zdravo za sebe i za svoje bližnje. Uglavnom je to mediteranska prehrana. Puno povrća, ribe i maslinova ulja, kao i piletine - kaže Ivana.

Dodaje da je svoj cilj gotovo ostvarila. Kad je ulazila u show, htjela je pasti na 90-ak kilograma. U show se sama prijavila nakon što je gledala prvu sezonu, a potpora joj je, kao i uvijek, bila njezina obitelj.

- Želja da imam onaj osjećaj kako mogu sve što poželim natjerala me, između ostalog, da se prijavim, ali i kandidati prve sezone - rekla je Ivana.

Njeni problemi s kilogramima počeli su kad je bila dijete.

- Mlada sam i kile su mi počele sve više smetati. Cijeli život sam mala slatka bucka, kako su me zvali, s tim da sam zadnje četiri godine izrazito jača. Samo me život odnio. Nezdravo sam se hranila zbog obaveza na faksu. Lakše mi je bilo otići u pekarnicu nego zdravo kuhati. Kad sam učila, znala sam jesti u tri ujutro i kile su se počele gomilati. Vikende bih koristila za spavanje i izlaske. Nikad ne bih dan, naprimjer, provela u prirodi - kaže Ivana.

U posljednje dvije godine dobila je 20-ak kilograma.

Najviše je voljela jesti brzu hranu i slatko nakon ručka. Sama je pokušavala skinuti višak kilograma, no nije joj uspijevalo. Krenula bi na dijetu, no ubrzo bi odustala.

- Bila bih na dijetama po dvadesetak dana, tek toliko da izbacim otrove iz sebe, a nakon toga bi sve krenulo po starom. Probala sam i vježbati, ali nisam imala dovoljno kondicije - rekla je Ivana. Na treninge je išla s prijateljicama, koje su, kaže, već bile u formi.

- Nisam ih mogla pratiti, pa bih odustala nakon dva tjedna - rekla je Ivana.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju